Sista föreställningen

Igår gjorde jag min sista föreställning med Evita… Lite sorgligt men oxå skönt. Nu blir jag lite mer ledig…;)
 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 1. Jane skriver:

  I fredags såg jag dig i Evita. Det var mycket bra musik du med de andra i ensemblen gav! :)

 2. Grymt bra jobbat och en underbar musical, förstår ändå att det är lite skönt att det “är över” :) Nya tag och nya mål. Måste fråga en grej jag tänkt på många gånger…….när ni på scenen får stora tjusiga blomsterbuketter, tar ni hem dem då eller ger bort dem eller vad händer med dom ? Kram från Skåne :)

 3. Måste kännas skönt att det är över, men kanske samtidigt en tomhet? Iofs har du alltid tusen järn i elden. :)

  Sätter ni upp Evita en gång till måste det bli Göteborg!! :)

 4. Okej! Ja kanske det, tråkigt isåfall.. :( men tack så mycket för svaret! <3 :)

 5. Tack! Jag har kollat på nätet men hittade inte byxorna.. köpte du dem i butik eller på nätet? Om du köpte dem på nätet kan du skriva en länk till den sidan för hittade inte haha, tack :) Gillade verkligen de byxorna, supersnygga! :) Ha en bra dag! Kram <3

  1. Köpte dem i butik men för ett år sedan ungefär….;) de kanske är slut…:(

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..