Grönan

Idag hade Gröna Lund sin öppning för året… Det blev ingen solig dag men dock en regnfri dag, vilket var fantastiskt skönt;)) 

Lite kallt men vi hade det sååå mysigt. Det blev bara några timmar eftersom plikten kallade för mig som vanligt men det var ändå underbart att springa på lite kollegor/ vänner och få tid m familjen. 

Angelo spelade fotboll på morgonen men kom sedan med en kompis:) 

Adrian åkte flygande elefanterna, tekopparna, veteranbilarna mm och han älskade det!!!!
 

 

 

  
  

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   

  
  

 1. En sista kommentar från mig : Redigering av fula ord skall det vara! Vettiga personer skriver aldrig sådant. Kommentarer spontana eller väl genomtänkta ger en bra blogg och alla vet väl att det finns olika smak/uppfattning om det mesta. Att skriva hur det är/känns/upplevs för en person skall ej behöva kommenteras som avundsamhet. Nyttigt kan det vara för vissa att få veta hur andra har det i vardagen.

  /Millan

 2. Du får ej ifrågasätta/ kritisera, det är min erfarenhet, dom kommentarerna kommer ej att synas, det finns ej utrymme/intresse för detta, bara plats för ja sägare verkar det som. Har nu fått nog för denna blogg.
  /millan

  1. Skriver man fula ord så kommer det inte att synas. Det finns en redigering innan jag ser det.

 3. Det verkar som om MÅNGA kommentarer hamnar i skräpkorgen…..undrar vrf?

  1. Det är såå och jag vet inte varför?! Det är ett problem, men jag ser dem aldrig och kan därför inte ens påverka det? Damernas kanske kan påverka det…. Ska göra en check.

 4. Den finns på Drömhuset (shop.dromhuset.se) och kostar 250kr.

 5. Vian skriver:

  Vad fint att du blockar för minsta lilla, Charlotte… Hoppas du ändå läst min kommentar. Poängen i den blir bara ännu mer talande då du blockar. Gillar du inte olika (åsikter, synsätt, människor m.m.)? Kom ut i verkligheten nu!

  1. Vet inte vad du pratar om? Jag blockar ingen…? Men en del kommentarer hamnar i skräpkorgen och de ser jag inte från telefonen.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..