ANNONS

SM guld o trädgårdsfix

/

Yes!!!!

Vväxjö Lakers är historiska. SM guld för första gången, tjoho säger jag bara och stort grattis!!!

Extra Stolt över att vara smålänning idag;))

Idag har jag haft ett mycket intressant möte med ett produktionsbolag ang framtiden… Vi får se vad som händer där, men om vi bestämmer oss för samarbete så rullar det igång inom ett par v. I let you know;)
Vi har haft städ o fix dag på Adrians förskola… Jag höll mig mest till att klippa äppelträden, Jag gjorde det för 5-6 år sedan sist, samma träd, de överlevde det så jag kände att då borde de klara en omgång till av mig och min nya seckatör. Ha ha!

 Passande hade jag precis köpt lite nya grejer inför våren och försommaren. Behövde lite attiraljer inför trädgårdsarbetet hemma och hittade Superfina grejer från min favoritbutik på nätet;)  Drömhuset.se

  
  
 
 
  
  
  
  
 

  

 

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00