SM guld o trädgårdsfix

Yes!!!!

Vväxjö Lakers är historiska. SM guld för första gången, tjoho säger jag bara och stort grattis!!!

Extra Stolt över att vara smålänning idag;))

Idag har jag haft ett mycket intressant möte med ett produktionsbolag ang framtiden… Vi får se vad som händer där, men om vi bestämmer oss för samarbete så rullar det igång inom ett par v. I let you know;)
Vi har haft städ o fix dag på Adrians förskola… Jag höll mig mest till att klippa äppelträden, Jag gjorde det för 5-6 år sedan sist, samma träd, de överlevde det så jag kände att då borde de klara en omgång till av mig och min nya seckatör. Ha ha!

 Passande hade jag precis köpt lite nya grejer inför våren och försommaren. Behövde lite attiraljer inför trädgårdsarbetet hemma och hittade Superfina grejer från min favoritbutik på nätet;)  Drömhuset.se

  
  
 
 
  
  
  
  
 

  

 

 1. Monia skriver:

  Adrian och Prinsessan Estelle går på samma förskola så Johanna undrar nog bara om hennes föräldrar också hjälper till på städdagar. Med tanke på hur “vanliga” dom verkar vara var dom säkert det. Eller hur Charlotte P?

 2. Ullis skriver:

  Shit va snygg du är På bilden!!

 3. Hej Johanna! Vad exakt menar du mef din kommentar? Säkert missat nåt:-/ Charlotte!

 4. Vian skriver:

  Så konstigt att man får vara stolt smålänning osv, men inte stolt svensk!? Vågar du skriva att du är en stolt svensk någon gång, Charlotte?

 5. Lena skriver:

  Häftigt att rita sin ring själv.

  / Lena

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..