Skön behandling

Idag fick jag en skön behandling av Therese på QviSi … Känner mig som ny när jag går därifrån..huden känns fräsch och boostad och sedan lite massage på det. Ljuvligt!!

Jag hämtade 2 av barnen tidigt och åkte hem och fikade i soken…Alessio var dock på fotbollsträning och är så pass stor så han går själv från skolan. 

Adrian skulle brotta ner Angelo när vi fikade, det är favoritsysslan… Sedsn skrattar han så han kiknar när Angelo trillar.

Angelo hjälpte oxå Adrian och sätta ihop ett nytt tåg ifrån Brio.

 

  

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 1. Jag har ingen egentid pga att vi har en liten 2-åring med svårbehandlad infektionsastma. ..han har varit konstant dålig i över ett år och innan dess svår kolik. Så Lena, det har inte med ekonomin att göra. Du ska inte tycka livet är orättvist pga pengar. Du blir inte lyckligare av att handla konstant. Utan som jaresten skriver. …njut av det du har.

 2. Läser vad ni andra skrivit… man får se vad man själv kan åstadkomma, o försöka finna lyckan i detta o sluta jämföra sig m andra… Man skulle ju bli deprimerad då… Lev här o nu… O gör utifrån ditt, det bästa… Tack för trevlig blogg Charlotte… Att leva ditt liv o ha det som ni har det, kan jag förstå hårt jobb bakom….självklart måste ni i detta få bonus…som här, egen tid m barnen…

 3. Lena skriver:

  Visst kan man känna så, Camilla. Visst verkar det härligt med egentid & resor & skönhetsbehandlingar. Att alltid ha råd med det Bästa och mest exklusiva! Visst verkar det härligt, (även om livets lycka naturligtvis inte bara finns i det materiella.)
  Men jag har ingen lust att skylla mig själv för att jag har så lite egentid och för att jag har liten inkomst, det tkr jag inte heller Du ska göra, Camilla!
  Världen är “lite” orättvis-det tål att erkännas!

 4. Har du smink i ansiktet när du får ansiktsbehandling? Ser ut så på bilden.
  Så go Angelo är med Adrian, härligt med syskonkärlek.
  Ja visst är det mysigt nu när man kan börja sitta ute och fika. Det har man längtat efter.

  1. Ha ha… Det är ju innan behandlingen börjar som bilden är tagen. När man gör ansiktsbehandlingar börjar man alltid med rengöring.
   Underbart att kunna vara ute, solen gör mig lycklig;)))

 5. laila skriver:

  vilken lycka för söta Adrian att ha två snälla storebröder som leker med honom.
  Så gulliga alla tre.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..