Fredag

Idag har jag tränat yoga på e2 element, alltid lika roligt!!!! Love IT;)))

 Ikväll gick Anders , hans bror m fru och såg oss på teatern… Skoj. Anders har inte sett det sedan premiären och det har hänt en hel del sedan dess. Vi har spelat ihop oss, tightat till föreställningen.  Min gamla kompis Tomas Brolin med hela hans familj kom oxå. Alltid lite extra roligt att spela när man känner någon som sitter i publiken. 

Vi gick och åt en vit på Himlen efter föreställningen och nu ska jag stupar säng.., såå trött. Imorgon väntar 2 föreställningar till som Eva Person…

 

  

  
  
 

  1. Jonas skriver:

    Löjromstoast är nog bland det godaste som finns!

  2. En vecka kvar tills jag ska få se Evita, soooom jag längtar. Jag vet bestämt att jag och min man inte kommer bli besvikna, har bara hört positiva kommentarer. Ska bli så roligt att få se dig, jag beundrar dig så mycket.
    Ha en fortsatt trevlig lördag.
    Kram
    Camilla i Karlstad

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..