Spark i magen!

Så kommer min nya bok heta;))

Den släpps i september och lite av en självbiografi genom mina tre graviditeter. Det är alltså en gravidbok som handlar om träning, hälsa, mat och positivt tänkande. Jag tar dig med på min resa och det blir både tårar, skatt och en massa kärlek.

Tips och idéer… Mina tankar och hur jag upplevt olika saker. Tre helt olika graviditeter med helt olika utgångslägen och det har resulterat Inter fantastiska fina pojkar som jag är så stolt över.

Hur mycket ska man träna när man är gravid?

Vad ska jag träna?

Foglossning?

Vågar man ha sex?

Cravings?

Rätt kost & kosttillskott?

Positivt tänkande?

Mm…, det blir en hel del och lite av varje.

Jag har kommit en bra bit på väg och bilderna plåtade jag som gravid i Miami…;)

Här kommer en sneakpeak…

  

Det har kommit in många frågor om man kan äta mina kosttillskott under graviditeter – det går jättebra.
Ni hittar alla produkterna på bodystore.com och gymgrossisten!

 1. Anna skriver:

  Hej Charlotte,

  jag reagerade över siffran 200 000 gravida kvinnor som väntar barn varje år vilket låter högt för vad jag förmodar gäller Sverige. Misstänker att du räknar in både aborter och missfall i den siffran vilket ändå är något högt. Om man inkluderar siffran för missfall blir det således ca totala antalet graviditer och kvinnor 150 000 vilket din bok vänder sig till om man räknar på antalet födslar 2013 samt att ca 1/4 av alla graviditeter slutar i missfall.

  Annars tycker jag att det låter som en trevlig bok med personliga tips och som du skriver i ovan kommentar, källor där du hittat vidare information. Å tack för en trevlig blogg!

 2. Jättefin bok! Jag reflekterade dock inte över omslagsbilden utan reagerade mer på att du använt bestämd form på de två första orden i undertiteln men inte på det sista. Borde varit Träning, hälsa och positivt tänkande… eller Träningen, hälsan och det positiva tänkandet… Språkpolis som jag är. ;-) Nästa gång får du skicka boken till mig för korrekturläsning!

 3. Lena……jag undrar också om det är utifrån egen erfarenhet som gravid eller om forskningsrön är med. Då tänker jag områdena träning,kosttillskott och kosten. Det som funkar på ngn funkar inte alltid på ngn annan.

  1. Det är blandat, har tagit del av undersökningar och forskningar men till största del handlar det om mina egna erfarenheter. Jag är inte utbildad inom området. Det kommer stå vart infon kommer ifrån.
   Lättare att förstå när ni ser boken, då blir det ganska uppenbart!

 4. Lena skriver:

  Låter som en bra bok för speciellt gravida kvinnor.
  Jag ser att Du står som ensam författare inte dåligt av dig att hinna med att skriva en bok i ditt upptagna liv!
  Jag undrar hur du fått tag i fakta om träning, kost, sex under graviditeten osv. Har Du tagit del av någon forskning eller är boken skriven mer utifrån vad Du själv tror och tycker. Ska man se det som en bok med tips från ” en vänninna”, som har ungefär samma utgångspunkt o kunskaper som jag har själv som flerbarnsmor?

 5. Lena skriver:

  Jag kommer köpa boken, läsa den först och
  sedan ge den i present till någon som väntar barn.
  Hoppas verkligen Charlotte att du någon
  gång kommer ge ut en självbiografi.
  Kram Lena

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..