Hang on hangers

Har köpt magiskt fina nya galgar till Adrian! Tycker de är så fina, blev helt kär i dem och sedan vetskapen om att man på något sätt hjälper till att ge jobb. Vill verkligenvisa det här då det känns så rätt;)) 

Köpte några till mig oxå!!   

3

Hang on hangers är ett företag som hjälper kvinnor i Bankok i Klong Tony slummen. Många av kvinnorna har inget annat sätt att försörja sig och detta är att ge dom och andra människor med speciella behov – en möjlighet att jobba i en trygg miljö.

21

Galgarna går att köpa via deras hemsida – Hangonhangers.net eller i Sturegallerian.

  1. Mia skriver:

    Ursäkta mitt ordmärkeri, men Klong Toey heter området, inte Klong Tony…

  2. emse skriver:

    Annika gör ett fantanstiskt jobb!

  3. Kul att du gillar galgarna….det gör vi också! I Stockholmsområdet finns galgar på många ställen….bara att maila oss så lotsar vi vidare till någon som har. Tusen tack från alla kvinnor i Hang On!

  4. Fina, får bli några till barnbarnet

  5. Fina, får bli några till barnbarnet :-)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..