ANNONS

Hang on hangers

/

Har köpt magiskt fina nya galgar till Adrian! Tycker de är så fina, blev helt kär i dem och sedan vetskapen om att man på något sätt hjälper till att ge jobb. Vill verkligenvisa det här då det känns så rätt;)) 

Köpte några till mig oxå!!   

3

Hang on hangers är ett företag som hjälper kvinnor i Bankok i Klong Tony slummen. Många av kvinnorna har inget annat sätt att försörja sig och detta är att ge dom och andra människor med speciella behov – en möjlighet att jobba i en trygg miljö.

21

Galgarna går att köpa via deras hemsida – Hangonhangers.net eller i Sturegallerian.

11
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00