Qvi Si

Dessa produkter…. De är såå fantstastiska. Jag kan vara rätt svårflörtad vad det gäller nya grejer till huden, främst då för att jag är så känslig. Men det här är magiskt bra!!! Jag som knappt tagit ansiktsbehandlingar i mitt liv har äntligen hittat rätt. Therese på WWW.qvisi.se har verkligen hjälp mig. Är så enormt tacksam!!!!

  Jag vill verkligen rekommendera det här till alla som har det kämpigt med sin hy! Det är det absolut bästa jag någonsin provat!!! Det är dyrt men värt varenda krona! Som jag kämpat ned min hy i alla år, om jag bara hade sprungit på det här tidigare….

  

  

  

  

  

  

  

  

 

  

 

  
  
  
 

  1. Definitivt inte sponsrat! När jag har sponsrade inlägg står det. Det här skriver jag om för det är det bästa jag provat och vill dela med mig av det.

 1. Hej!
  Vet du om produkterna finns att handla på nätet? Finns det prover så man kan testa iom att de är ganska kostsamma..kram

 2. Tack för tipset!! Jag har varit “lättflörtad” när det kommer till hudvård, många kronor till ingen nytta.. Jag börjar lära mig, bra att du är “svårflörtad”

 3. Verkar ju GRYMT bra ansiktsserie Tack för tipset snygging:) hoppas annars du haft en kul helg.

  Om du gillar New England kan du kika in min nya post:)

  ha en kanonvecka

  LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..