ANNONS

Qvi Si

/

Dessa produkter…. De är såå fantstastiska. Jag kan vara rätt svårflörtad vad det gäller nya grejer till huden, främst då för att jag är så känslig. Men det här är magiskt bra!!! Jag som knappt tagit ansiktsbehandlingar i mitt liv har äntligen hittat rätt. Therese på WWW.qvisi.se har verkligen hjälp mig. Är så enormt tacksam!!!!

  Jag vill verkligen rekommendera det här till alla som har det kämpigt med sin hy! Det är det absolut bästa jag någonsin provat!!! Det är dyrt men värt varenda krona! Som jag kämpat ned min hy i alla år, om jag bara hade sprungit på det här tidigare….

  

  

  

  

  

  

  

  

 

  

 

  
  
  
 

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00