Nymålat

Vi har eldat så hysteriskt i köket i vinter så vår spis var helt svart… Igår tog Anders tag indelning målade om den. Den blev som ny!!!

 

 

Idag är det dags för lekstugan att gå sig en ansiktslyftning!!! ;)))

 

 

 1. Åsa skriver:

  Hej
  Beställ en “spiskråka” då får du värmen ut i rummet och behöver inte tok elda…
  Ha de gott

 2. Marit skriver:

  Åh vi har också en öppenspis i köket där vi eldar med ved, hrmm ja även en del kartonger åker med. Det är så mysigt när man ser elden tycker jag. Vi har en tradition att varje nyårsafton på förmiddagen träffas vi med vänner och gör någon uteaktivitet och avslutar med att grilla korv i spisen, det har varit väldigt spännande för barnen (och enkelt för oss vuxna). Kram Marit

 3. Lotta skriver:

  Hej hopp, det ska ju inte röka in så mkt, ett litet tips rökgasfläkt ser till att det blir bra drag i spisen och röken åker ut i skorstenen istället för i köket. Vi fick nämligen ett sånt problem efter att vi installerat ventilation i källarplan. Blev liksom ett undersug. Men sattes in en fläkt på skorsten och problemet var löst! Ha en härlig dag!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..