Egen glass

500 gram vaniljkvarg

150-200 gram naturell laktosfri kvarg

1 pkt frysta Hallon

1 näve Paranötter, mixas separat först

1 näve cashewnötter, mixas med andra nötter

1/2 dö raw chocolate Mulberries

Mixa ihop allt och lägg i bunke i frysen ett par timmar.

Garnera med färska bär och strö över rostade  kokosskivor.

 

  

  
 

 

 

 

 

  1. Petra skriver:

    Hej Charlotte! Jag hade kommenterat en ganska lång kommentar, men den verkar inte publiceras? Jag har skickat den två gånger, men vill inte skicka den en tredje OM du kan se den? Väntar den på godkännande eller var den för lång, eller kan det vara något annat fel?

    Kram på dig:)

  2. minna skriver:

    Hej! Verkar jättegott! Ska testas.

  3. Lisa skriver:

    Har du testat snabbglass på avocado och frysta hallon? Gott med vaniljpulver också. Det är bara att mixa mogen avokado och hallon.

  4. Madde skriver:

    Om man tar bort nötterna är det då bara att följa receptet?

  5. Hej!

    Vet du hur det smakar utan nötter?
    Kan inte äta nötter, skulle du rekommendera något annat i stället?

    Ser väldigt gott ut

    Kram från Maggan

    1. Det var första gången jag gjorde m nötter, brukar annars alltid köra utan. Grymt gott!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..