Barnflicka

För ett  par tre veckor sedan kom vår nya barnflicka hit från L.A. En god vän och dansare som jag jobbar med i ensemblen i Evita kommer därifrån och det är hennes systers dotter som inte hade något jobb och som väldigt gärna ville komma till Dverige. Vi tyckte det var toppen eftersom vi behövde hjälp och nu får barnen engelska träning varje dag, helt gratis. Så bra ochvsedan är otroligt var snabbt de lär sig!

Adrian stod i går morse och pekade på sina utestövlar och sa – Döty, Döty, Döty!!! Alltså Dirty.. Smutsiga…

Imorse satt han med en liten anka och sa Duck..

Roligt när det kommer nya ord som man inte vet när han snappat upp, till skillnad från alla vanliga ord som Bey Bey och hello…;)) 

Mountainworks.se

Jag har köpt lite nya smycken från Michael Kors och dessutom två klockor. Kayla Har fyllt år och hon fick en tjusig klocka och sedan blev det en till mig oxå;)

 

 

  

 

  

  
  
 

 1. fattar inte att ni inte kan ta en arbetslös “nanny” som är engelsktalande här i Sverige…finns många invandrare här…att hämta någon från USA är för mig en gåta…vi har väl så många arbetslösa duktiga engelsktalande här så jag fattar inte varför alla hejar på en från USA!

 2. Karin skriver:

  Åhhhh jag fick ett habegär delux på klockan i guld!! Hittar den inte någonstans. Vart har du köpt den? Måste måste måste ha! :)

 3. ISA skriver:

  men vad kul att få va nanny hos er! hojta till om ni behöver en ny sen, hehe ;)

 4. Undrar är det så lätt att få arbetstillstånd i Sverige om man kommer från USA?

 5. Vad bra med en barnflicka som hjälper till när det behövs. Helt perfekt att hon pratar Engelska så killarna kan lära sig ännu mer.
  Så härlig han är Adrian döty haha…
  Kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..