Uppdatering

Även fötterna växer på barnen och det känns larvigt men Angelo har nu samma storlek som jag. 38. 

Jag uppdaterade deras skogarderob inför sommaren men även för ett specifikt tillfälle i sommar..

Det blev lackskor, fritidsskor från Ralph Lauren , loafers från Armani och Tods, badtofflor från Boss och lite annars smått o gott!!!

Kul!!!! Jag har en larvig passion för skor. Nästan lite störd faktisk….

 

  

  
  
  
  
  
  
  
 

  1. Men orka !!! Låt denna hårt jobbandes kvinna köpa vad hon vill / vart hon vill.Skrolla bara ner om det sticker i ögonen med lite märkes skor.För många kommer ingenting gratis och att kunna få lov att shoppa loss för egna upptjänade pengar är en skön känsla !
    Själv är min ekonomiska situation att jag väljer på resor el lite dyrare kläder/skor/väskor…just nu reser jag så mkt jag kan m min son runt om i världen.Och ja,tjänar ihop vart öre själv till resorna och det kan jag lova sticker i ögonen hos endel som mest menar jag är rastlös.

    Super fräsha skor Charlotte !

  2. Visst är skorna snygga….men hinner de använda allt de får?

  3. Jag har svårt att förstå kommentar kring att köpa märkeskläder. Charlotte har ju handlat skidkläder till killarna både från Peak Performance och Everest så det hon handlar till killarna är ju en salig blandning. Killarna har säkert vardagskor från Stadium också men detta kanske inte är lika kul att visa i bloggen eftersom alla vi andra också köper det till våra barn….eller?

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..