ANNONS

Helg o Staket

/

Sista helgen med 5 föreställningar. My god! Snart är det över…. 14 föreställningar kvar. Sedan är det punkt för Evita för denna gången.

Vårt bygge hemma rullar på i sin stilla takt…

Så här ser det ut nu när vi har kommit en bit med staketbygget:) Bilder lite huller om buller men visst börjar det bli fint?

Samma typ av staket o mur som jag hade i mitt förra hus och jag och Anders fullkomligt älskade det. Adrian kommer inte att kunna springa ut på vägen om han nu skulle få förs sig det…( även om man aldrig släpper honom ur sikte) och jag tycker det ser väldigt tjusigt ut.

 

  

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00