Helg o Staket

Sista helgen med 5 föreställningar. My god! Snart är det över…. 14 föreställningar kvar. Sedan är det punkt för Evita för denna gången.

Vårt bygge hemma rullar på i sin stilla takt…

Så här ser det ut nu när vi har kommit en bit med staketbygget:) Bilder lite huller om buller men visst börjar det bli fint?

Samma typ av staket o mur som jag hade i mitt förra hus och jag och Anders fullkomligt älskade det. Adrian kommer inte att kunna springa ut på vägen om han nu skulle få förs sig det…( även om man aldrig släpper honom ur sikte) och jag tycker det ser väldigt tjusigt ut.

 

  

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 1. Jenny skriver:

  Hej!!
  Lyssnade på intervjun med dig i värvet idag. Vilken fantastisk intervju. Så personlig och nära utan snaskiga frågor. Ha det bra och lycka till med bröllopet!

 2. Kinna skriver:

  Kostar väl som en årslön för mig.

 3. Lena skriver:

  Hej Charlotte!

  Snyggt! Tycker huset, tomten kommer mer till sin rätt med detta staket.
  Kommentaren försvann för ett tag sedan, undrar hur jag får tag i programbladet från Evita! Såg föreställningen i oktober och köpte det då men nu kan jag inte hitta det. Kul att ha som minne. Är det möjligt?
  Kram Lena

 4. Ann.B skriver:

  Ja och så har dom det viktigaste i livet hälsan och kärleken också! :)
  Ser riktigt fint ut med staketet:)

 5. Om man ändå hade så mycket pengar som ni :) !! Vilket underbart fint staket och vilken bil du fick i present. Önskar dig lycka till med de resterande föreställningarna. Har hört att den är jättebra men tyvärr har jag inte haft möjligheten att se den, får hålla tillgodo med de små reklamsnuttarna i TVn :) !!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..