Sommarpresent!

Jag har fått en sommarpresent av min gullige blivande man!!!! Sååå fin;)))) Perfekt med en söt liten shoppingbil,  MiniCooperS som går att parkera lätt överallt! Jätteroligt. Jag som är van vid stora höga bilar är helt ovan, det känns som jag kör en Go kart!! Vääääldigt roligt! Tack min älskade! Jag blir så bortskämd…

 

  

  

 

 1. ann skriver:

  sommar presenter får man väl på sommaren,men grattis den är du värd,kram

 2. Andy skriver:

  Gokart! tjejen har fattat grejen med MINI roligaste bilen man kan köra! Alltid med ett leende bakom ratten i en MINI.

 3. varför ens kommentera negativa komentarer?? Ingen som tvingar er direkt att läsa, och vi som tycker det är kul att följa Charlotte blir drabbade!! Charlotte- riktigt tuff bil :) själv har jag en Countryman jag är jättenöjd med! Trevlig helg till dig! Kram

 4. Lena skriver:

  Följer o förundras över all denna omåttliga lyx! När jag läser din blogg tänker jag främst på ett par saker varför känner jag mig provocerad av det jag ser, ( har jag ont av avundsjuka? Hemska tanke!

 5. Anna skriver:

  Hoppas att du inte krockar i en sådan konservburk…..

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..