Yogapass

När jag tog mitt Yoga pass idag så följde Angelo med och fick testa lite boxning!!! Bästa Lena coachade honom på e2elements.

Min favoritstund på veckan! Egotid- bara för mig och min kropp! 

  

  
  
  
 

 

  

  
 

  1. Trodde du var transparent fullt ut på bloggen – hehe ;)
    Härlig träning!

  2. Frida skriver:

    Såg precis Pluras kök med dig på tv3play. Trevligt program och höjdpunkten kom när du sjöng take me to your heaven på slutet. Får aldrig nog av denna låt! Och när DU sjöng fick jag gåshud, så vackert!!

  3. haha kan inte låta bli att fnissa lite, min mage hade nog inte klarat den ställningen, eller vara fast i den sträckbänken. Kan tänka det känns skönt efteråt. Ser kul ut och egentid är ju aldrig fel, den lilla man kan stjäla åt sig ;)

  4. Är det yoga? Tycker det ser ut som pilates. Vad är skillnaden på yoga och pilates i maskin?

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..