ANNONS

Plåtning

/

Idag har jag plptat ute på Delight studio i Hammarby Sjöstad. Vi gjorde en första bild där för att sedan åka vidare till Spegelsalen på Grand hotell för nästa bild. Detta är för mitt kommande projekt! Skoj och skoj!!! På fredag har jag produktionsmöte inför detta och då tas lite mer beslut. 11 maj är det offentligt vad jag ska göra..

 

  

  
 

Alessio kom efter skolan;))) 

  

Vi kolla ljus med halva klänningen på…

 

Ett lager underkjol, sedan klänning nertill m släp ochvsedan en överdel med halvlång klänning. Sååå tung!!! Men Gud så vacker klänning gjort av Fadi el Khory.

 

 

Mattias gjorde mig fin även idag som så många andra dagar och jag är så tacksam när han ” trollar”;)))

Även denna klänning kommer från Fadi och den sydde han till mig för några år sedan, har bara använt den en gång förut på en bild.

En rolig och givande dag av bästa teamet ever!

 

 

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00