Min älskling

Vi har haft en riktig myshelg… Otroligt skönt när det inte står så mycket i agendan, förutom  4 föreställningar på en helg:))) Men dock! Vi har verkligen skrotat runt, byggt ihop leksaker, säng.. Ätit långfrukost. Kollat på film i sängen. Härliga tider!!!

 Det var förresten Alessios favorituttryck när han var liten och det säger mycket om den lille livsnjutaren. Varje gång som Alessio är med mig när jag jobbar el träffar Bert Karlsson så frågar han alltid Alessio om det fortfarande är Härliga Tider…. Det har etsat sig fast hos Bert.

Min lille gullunge, smacka om härmapa;))) 

  

  
 

 1. Hej!

  Du har väldigt, väldigt vita tänder.
  Ha du blekt de och i såfall med hemma metod eller på salong? ( vilken? )

 2. TACK Charlotte och alla andra i ensamblen för en kanonföreställning
  i lördagskväll. Ni förvaltar Evitas livsöde på ett otroligt fint sätt.
  Tack än en gång.
  Kram!
  Tommy och Eva från Nybro, Småland

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..