ANNONS

Reklamfilmning!

/

Idag har jag spelat in reklamfilm… Får inte avslöja för vad men snaaart;))) 

Igår var jag på French Connection och uppdaterade min vårgarderob inför alla jobb. Har en del reklamkontrakt och gör en hel del plåtningar och press inför olika kommande jobb;) På måndag gör jag en stor plåtning inför en ny show jag ska göra;)) Grymt roligt, det får jag berätta mer om i maj. Känns sååå enormt skoj och jag är helt exalterad över att få sätta tänderna i det arbetet. 

Om två veckor åker jag på jobb till Athen, Grekland och sedan är det dags för Milano veckan efter!

 

  

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00