Reklamfilmning!

Idag har jag spelat in reklamfilm… Får inte avslöja för vad men snaaart;))) 

Igår var jag på French Connection och uppdaterade min vårgarderob inför alla jobb. Har en del reklamkontrakt och gör en hel del plåtningar och press inför olika kommande jobb;) På måndag gör jag en stor plåtning inför en ny show jag ska göra;)) Grymt roligt, det får jag berätta mer om i maj. Känns sååå enormt skoj och jag är helt exalterad över att få sätta tänderna i det arbetet. 

Om två veckor åker jag på jobb till Athen, Grekland och sedan är det dags för Milano veckan efter!

 

  

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

  1. Men vilket filter eller Photoshop på ögonen, för så där vita ögonvitor kan en ju omöjligt ha?

  2. Lycka till med allt! Låter som om vi bloggläsare har mycket spännande att få “följa med på” :)

  3. MT skriver:

    Lycka till med alla projekt! Hoppas Anders tar det lugnare med sin hjärtproblematik…

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..