Helg!!

Har haft en skööööna helg, jag älskar känslan av att det Börjar kännas vår även om det fortfarande är väldigt kallt. Ljuset och solen gör mig så lycklig;))

Anders har gjort pannkakor till frukost och det  var en sköna mornar.

Det har varit en fotbollshelg som det är hos oss ganska ofta och igår fick Angelo hoppa in med grabbarna som var ett år yngre eftersom det var så många sjuka. Dessutom kom inte målisen så en av de fyra matcherna ficknAngelo stå…;)) Så kul att se! Han är ju inte alls tränad till det, men jag tyckte han var modig och dessutom duktig.. Han jobbade på ett annorlunda sätt mot hur man brukar se tränade målvakter. Roligt!!!

Sedan har jag gjort en massa föreställningar som vanligt. Det går mot sitt slut! Idag filmar vi föreställningen och i april kör vi bara 4 föreställningar istället för fem…. En månad kvar att spela sedan sätter jag punkt för Evita och den här perioden i mitt liv. Snyft!

Mina trashiga jeans ifrån H&M. Angelos nya favoriter kommer ifrån Hollister…;))

 1. Fick till slut tag på biljetter som passade både mig och en kompis så i söndags var vi och såg Evita. Du var helt fantastisk! Har hört att den skulle vara bra men den överträffade ändå förväntningarna. Magisk!

  Känns konstigt att skriva till någon jag inte har men ville du skulle få bli påmind om hur duktig du är

 2. Ha, ha….härligt att du kallar det nypotatis! Jag har också flyttat uppåt landet från Småland och här är det ingen som förstår vad jag menar….det heter ju färskpotatis ;-)

 3. Linda skriver:

  Vad gott det ser ut!! Vill bara fråga angående kosten…. Äter du potatis eller har du tagit bort det helt? Kanske aldrig har ätit det….:) Är bara lite nyfiken hur du gör som sagt med maten:))

  1. Äter det ytterst sällan men den första nypotatisen är svår att hoppa över;))

 4. Jonas skriver:

  haha,, kul att se att du står på tå fastän du inte har högklackat på dig! :)

 5. Lena skriver:

  Hej Charlotte!

  Ursnygga jeans på dig! Kommer TV sända Evita eftersom det filmades?

  Kram Lena

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..