ANNONS

Helg!!

/

Har haft en skööööna helg, jag älskar känslan av att det Börjar kännas vår även om det fortfarande är väldigt kallt. Ljuset och solen gör mig så lycklig;))

Anders har gjort pannkakor till frukost och det  var en sköna mornar.

Det har varit en fotbollshelg som det är hos oss ganska ofta och igår fick Angelo hoppa in med grabbarna som var ett år yngre eftersom det var så många sjuka. Dessutom kom inte målisen så en av de fyra matcherna ficknAngelo stå…;)) Så kul att se! Han är ju inte alls tränad till det, men jag tyckte han var modig och dessutom duktig.. Han jobbade på ett annorlunda sätt mot hur man brukar se tränade målvakter. Roligt!!!

Sedan har jag gjort en massa föreställningar som vanligt. Det går mot sitt slut! Idag filmar vi föreställningen och i april kör vi bara 4 föreställningar istället för fem…. En månad kvar att spela sedan sätter jag punkt för Evita och den här perioden i mitt liv. Snyft!

Mina trashiga jeans ifrån H&M. Angelos nya favoriter kommer ifrån Hollister…;))

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00