Söndag 

Idag har jag firat en underbar vän… Hon har fyllt PR i veckan och nu var det dags att bjuda på Lunch och ge en liten present!!!

Dea- finaste Dea, min vän. Grattis kära!!!

Här under på väg i bilen i matchande mountainworksjacka och present!!!

I veckan har jag spelat in ett nytt program, jag,  Lisa Stadell och Patrik Martinsson från Evita blev lurade av magikerna Brynolf och Ljung som nu sorlar in ett helt eget program. Minns ni dem?? De var med i Talang på den tiden då jag satt i juryn…..;) Kolla in klippet under, de är verkligen grymma!!

Nu har jag oxå tillbringat en del av dagen med att vara lite kreativ, klippt och klistrat. Imorgon har jag nämligen första deadlinen på min nya träninigsbok som jag har pratat om, det är några uppslag, träning, omslag,tips,  titel mm. NU blir det verklighet. Den släpps efter sommaren och jag har en massa arbete med den. Den är såklart plåtad och klar, det gjorde jag i Miami när jag var gravid, men nu ska det monteras ihop och skrivas färdigt. Det blir inte enbart en träningsbok utan även en massa tips och ideer kring graviditet och även anekdoter och jämförelser mellan mina tre graviditeten. Det kommer finnas bra mat och recepttips för gravida osv. Allt du kan behöva veta! Även proffshjälp från barnmorskor osv. Det känns som det här kommer bli bra. Jag är taggad och ska sätta tänderna i det här nu. Jag ska även berätta lite mer om Fit and Smart, mina produkter från Bodystore jag har en massa bra vitaminer och mineraler som är helt anpassade för kvinnan.

Söndag betyde att Adrian får sin favoritvälling levererad från OTTO.