En städdag i trädgården:)

Idag har vi rensat lite i trädgården, det blir geggigt när allt töar och eftersom vi bygger om så mycket så blir det drivor av skräp och skit. Vi rensade i ordning lite och grabbarna slet på riktigt bra!! Vi plockade undan snöslunga, snowracer, skärtlappar och spadar…dags för att stoppa in det i förrådet. Hoppas vi slipper ta fram det mer.. Kan dock vara ett önsketänkande.

Det blev lite tittut till frukosten mellan barnen och lite Imse vimse spindel.  Adrian är så glad och skrattar så han kiknar, det värmer mammahjärtat!

De har rivit vårt gamla trästaket runt tomten och nu har det nya anlänt. Ganska likt det vi hade runt förra huset men vi valde en rakare design på smidestaketet den här gången, mest för variationens skull. Kommer blir tjusigt! Vill vara att det ska sitta på plats det är så roligt när saker börjar bli lite färdigt!  1. Härliga bilder, och de söta bröderna är så fina, sån glädje de har av varandra……fint att se. Blir nog fint med staketet, ett rejält sådant också, tur ni inte själva ska sätta dit det, pust…… Har också märkt att det börjar våras i trädgården, det känns så jättekul att få gå ut och sätta igång. Tack för tipset med Drömhuset, verkar vara riktigt fina grejer. Fin helg !

  2. laila skriver:

    Åh gulliga Charlotte du är så genuint äkta som person. Märks du kommer från Småland.
    Du delar med dej av ditt liv och det är så mysigt läsa din blogg som jag f.ö gjort länge.
    Dina söta tre små killar är bara så underbara och sötnosen Adrian kan vara glad som har två store bröder som tar hand om honom.
    Du har en drömfamilj och din fina Anders är nog det bästa val du gjort i livet.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..