ANNONS

En städdag i trädgården:)

/

Idag har vi rensat lite i trädgården, det blir geggigt när allt töar och eftersom vi bygger om så mycket så blir det drivor av skräp och skit. Vi rensade i ordning lite och grabbarna slet på riktigt bra!! Vi plockade undan snöslunga, snowracer, skärtlappar och spadar…dags för att stoppa in det i förrådet. Hoppas vi slipper ta fram det mer.. Kan dock vara ett önsketänkande.

Det blev lite tittut till frukosten mellan barnen och lite Imse vimse spindel.  Adrian är så glad och skrattar så han kiknar, det värmer mammahjärtat!

De har rivit vårt gamla trästaket runt tomten och nu har det nya anlänt. Ganska likt det vi hade runt förra huset men vi valde en rakare design på smidestaketet den här gången, mest för variationens skull. Kommer blir tjusigt! Vill vara att det ska sitta på plats det är så roligt när saker börjar bli lite färdigt!2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00