När man har ett tight schema som jag har har nu då jag spelar Evita så tillåts man inte har några långa semestrar. Tyvärr. Det är bara att bita ihop, i stället kör vi 2-3 dagar lite här och där för att samla kraft mellan varven, det funkar det med även om det  blir lite upphackat. 

Men man njuter desto mer❤️

  1. Man kan ju nästan tro att du valt att skriva på isländska ;-)Väldigt charmigt och helt förståeligt vilket ju är hela grejen! Så bra att du fått i alla fall några dagar ledigt! Du är grym som orkar planera och ta hand om din lediga tid på bästa sätt!
    Min personliga åsikt är att du är vackrast när du sminkar dig så där lagom precis som på bilderna du nyss lagt upp. Kan du inte testa det någon gång även när det är tv-sändning? Har för mig att du gjorde det en gång under ett uppträdande på Viktoriadagen på Öland för ngt år sedan… Du

  2. Det är rätt svårt att tolka det du skriver här ibland… Det är aldrig aktuellt att gå tillbaka och rätta lite om det blir alltför många stavfel… ? :-)

    1. Är det inte rättat??? När jag bloggar via telefonen sköter autokorrekt en hel del åt mig…ggrrrr!! Ibland märker jag det inbland inte.Nu trodde jag att de var fixat?

  3. Hm, Charlotte. Nog behöver du semester, den där texten fick jag inte riktigt ihopa?! :)

  4. Alltså jag kan inte sätta fingret på det.. men ditt leende ser annorlunda ut på nåt sätt! Har du tätat nån glugg eller gjort nåt annat med framtänderna? Det är ingen kritik, bara en observation. Ser hur fint ut som helst :)

    1. Svar uppe… har slagit sönder en framtand. Senast i schlagern 2012 då den blev avsparkad. Det håller ett tag och sedan måste jag göra om den..nu har jag desutom blekt upp de andra tänderna.

  5. Härligt och kunna göra som ni gör,,,,inte värre det än att man far på olika aktiviteter hemma varje dag o sitter i bilköer och i regel mycket folk o trängsel. Själv varierar jag en vecka på sommarstället o en vecka i bostaden i stan, o det fungerar bra. Fortsätt o njut o ha det mysigt !!!

  6. Jag älskar stenväggen, lampan och hela rymden i huset. Fattar så väl att ni tar några snabbisdagar som semester, för att vara artist är inte så lätt som många tror. Hit och dit och hålla sig framme för att inte glömmas bort. Det är så fint att se och läsa om vad ni gör och att ni ändå är en “vanlig” familj trots allt glam. Bortom glammet finns ju ett vardagsliv för alla. Tack för att du delar så mycket. Jag önskar jag kunde åka och se Evita i Stockholm….Allt gott från Skåne

  7. Med god planering kan man göra mycket på kort tid ! Jag tror du är ett proffs på detta / kram

    1. Tänk på det? Vad menar du? Det är nog ungefär vad jag oxå har…Jag har inga 4 veckor semester på sommaren. Då jobbar jag. Gör 5 föreställningar i veckan, utöver det kontorsarbete de andra dagarna och andra gig… i julas hade jag 4 dagars semester. Jag tror faktiskt inte jag har 35 dagar på ett helt år, ska nog satsa på det till nästa år:)) Bra tips!!

  8. Trevlig blogg. Din text är korrekt! Har själv 25 dagars semester om året,o jobbar 5 dagar i v, ca 42 timmar…på ren rutin… Du röjer nog hårdare periodvis intensivare, o kan ta en liten paus i mellan projekten på ett annat sätt, du är ju egen företagare o bestämmer väl själv hur thight du jobbar, men rör på er,dig det gör ni Charlotte… väl förtjänat… kram Charlotte, o tack för ditt bloggande :-)

  9. En kommunanställd och landstingsanställd har efter X antal år max 32 dagar, en privatanställd har 25 dagar. En artist som är beroende av efterfrågan har varierat antal dagar beroende på om man blir bokad eller ej, otrygg anställning alltså och om man blir mycket bokad blir det ingen semester……Så vad är problemet Erik ??

  10. jo , 35!6 veckors semester om man förhandlat bort sin övertidsersättning sedan har vi tjänstemän inom Unionen 5 dagars arbetstidsförkortning ….= 35 dagar !

  11. Bra svar, Charlotte!
    Och ja, du behöver nog mer semester verkar det som. Men du ser ju ut att må bra i alla fall. Men var försiktig…

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..