Oscarsgalan & Sportlov!!!

Har inte sovit mycket inatt… Jag älskar Oscarsgalan och har njutit av alla vackra klänningar!!! 87 i rad och mina två favoriter var dessa. Best Dressed ever, JLo, Sedan Emma Stone. Både i Ellie Saab Haute Couture. Gudomliga!!!!

(null)

(null)

Idag är det lite småmöten på stan och sedan börjar sportlovet på riktigt! Vi flyger till Åre i kväll och ska åka skidor ett par dagar… Ska bli underbart och barnen ser såå fram emot det!!!

(null)

 1. Lena skriver:

  Hej Charlotte!
  Härligt att ni åker iväg till Åre och åker skidor. Yoga har jag funderat på många gånger men måste man inte vara tyst under tiden?
  Kram Lena

 2. Yess, kommer ihåg att jag för en tid sedan tipsade här inför ev bröllop mm att man kunde gå in och kolla på Elie Saabs kläder. Han är OTROLIGT skicklig. WOW. Har aldrig sett en karl designa så vackra kläder som han faktiskt. Ha en härlig vintersemester i Åre. Mys på :) Kram

 3. Hoppas ni får en riktigt skön o avkopplande Årevistelse ! Jag är också där lite nu o då eftersom min särbo har lgh där och jag bara Älskar Åre ! Har ni ätit på “En liten krog” ? Urmysigt ställe m god mat och familjärt, dock trångt så det kanske är jobbigt som offentlig person. Kram

 4. Hej,
  Jag är så sugen att se Evita medan chansen finns! Är det att rekommendera att ta med mig min 12-åriga dotter och 9-åriga son? Tror du de skulle uppskatta musikalen?
  /Jeanette

  1. Om du berättar för dem innan vad storyn handlar om. Mina barn har sett den och även deras kompisar;))

 5. Lisen skriver:

  puh , vad ni flänger….men njut av ledigheten….

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..