e2element

Åsa & Lena Engman… Dessa två fantastiska människor har jag börjat träna hos nu. Begåvade, kunniga och inspirerande;)) det är precis vad jag behöver nu.

Yoga- minst en gång i veckan. Helst två ggr.
Jag behöver stabilitet. Få bättre kroppskontroll, sedan kan jag börja bygga igen;))
Ska börja blanda i lite av mitt Fit & smart protein pulver i mina smoothies, bra ned lite extra protein och det är dessutom grymt gott!!!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 1. klart man vill sträva att komma tillbaka till matchvikt…..MEN enligt BMI så är 52 kg underviktigt. Dock ska man inte se sig blind på varken tabeller el vågen…..för huvudsaken är ju att man mår bra i slutändan. Sen får vi kvinnor inte glömma att våra kroppar ändras efter det man fött barn….sååå….det kanske inte går att se exakt likadant som man gjorde innan, men det är ju såklart också inviduellt. Tränar man och bra kost och bygger muskler så känner man väl till slut om man är nöjd eller inte….sen om vågen visar 52 kg eller 54 kg kan väl egentligen kvitta då.

  1. Precis! Sträva efter att må bra och vara stark i kroppen så den håller länge;))

 2. Håller med, alla har så mycke synpunkter på att antingen tränar man för mycke eller inget alls, äter för lite/för mycke.Man vet ju själv var man mår bäst av.Det är viktigt att man håller sin vikt, varför ska man gå upp massa onödiga kilo bara för att man fått barn. Jag är själv 61 år har tre vuxna barn, tränar ca 4-5 ggr/vecka och äter mest kolhydratfattig mat, mår jättebra.
  Ha härliga skiddagar i Åre, Marianne

 3. Sofia skriver:

  så otroligt fin du är på bilden! Naturlig med lite smink klär dig fantastiskt bra! Tycker du är grym för övrigt:).

 4. Ska du bygga lite eller? Du är ju väldigt smal,tror du skrev någon gång du har 26-27 tum på jeans,,det är samma som min kompis dotter har som är 15 år. Får ursäkta men det blir verkligen fel signaler för tjejer som ser upp till dig.Jag hör på mitt jobb hur många många reagerar på att du säger du ska bli “smalare” till ditt bröllop. Då finns ju inget kvar av dig. Sen träna för att må bra det är det bästa som finns,,men smala ska bli smalare det är så fel.MIN åsikt.

  1. Jag väger normalt 52 kg, jag ser ut så… Om jag då väger 60 för att jag inte gått tillbaka efter min graviditet är inte det sunt tänkande då. Jag tränar, äter hälsosam mat och bantar inte. Det tycker jag är bra! Min åsikt. Man jan ju såklart gå upp 10 kg och säga att strunt samma jag är ju mamma nu… Men det är inte min melodi. Jag bestämmer över min kropp, den bestämmer inte över mig och jag vill må bra!

 5. Malin skriver:

  Ett gott & bra recept när man är förkyld (gott också)
  1liter vatten
  2st kanelstänger hela
  10st kryddnejlikor
  Ca 2 cm ingefära
  1st citron
  Honung
  Gör så här: skala & skiva ingefäran.
  Koka upp vattnet tillsammans med ingefäran, kanel, nejlikorna, låt koka ca5 min. Tills färgen på vatten blivit brunt (Tea färgat).

  Drick varmt ihop med pressad citron & honung (jag bruka ha en citron skiva i också).

  Krya på dig!
  Skulle du kunna lägga ut receptet på efterrätten du ut på instagram (kessla & kolasås)?, såg sjukt gott ut!
  Tack för fisk receptet du la ut för ett tag sen, blev en favorit hemma hos oss!
  Ha det fint, kram

  1. Ska försöka leta upp det, men är ganska söker på att du kan hitta det här på bloggen. Sök kolasås…;)) kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..