Lyxx i Mörby

Snabbshoppar ofta uppe i Mörby centrum… Allt från mat till skor till barnen. Det finns en butik som heter Lyxx trend &Design, kan varmt rekommendera den, dit går jag alltid när jag ska köpa presenter eller om jag vill ha nya please jeans. De har ett bra sortiment och såå snygga kläder;))) missa inte det!!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 1. Snyggt klädd du är på bilden. Fin blus, märke?/Marie

  1. TACK;) Blusen kommer ifrån H&M, kavajen från Ralph Lauren, skor Bottega Veneta, jeans Please:))

 2. Snygga byxor! Får väl kolla in den affären någon gång då :) Nice skor du har också! detta hör inte till inlägget men, längtar så till 25 juli när jag får se dig på diggeloo i Vänersborg! ska bli så kul <3 Kram

 3. Kia skriver:

  Jättesnygga. Kikade på dom wienröda. Passar dig perfa

 4. Supersnygga! Köpta i Mörby? Verkar dölja celluliter, haha./Med vänlig hälsning, Carin

 5. Yenny skriver:

  Åh vilka snygga jeans och vad perfekt dom sitter på dig! Jag som är kort, och därmed har korta ben, passar inte alls i please jeans :( fast dom är sååå snygga!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..