ANNONS

Shopping Marbella

/

Vi åkte till Marbella och hade ett par grejer vi letade efter men Chanel lade ner för några år sedan, ggr! Surt! Tom Ford fanns, men inte riktigt det vi letade efter…Så det blev inte den typ av shopping som vi hoppades på. Som vanligt hittade jag mest grejer till barnen och nu blev det till Adrian. Jag lägger upp shoppingen ikväll!
Sedan träffade vi min mosters man m sällskap som har lägenhet här nere, otroligt trevligt och vi fick en underbar middag tillsammans på en sushirestaurang som vi alla älskar. Sååå gott!!! Dessutom har de min favorit, tuna tartar.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00