Spanien!!!

Nu är det dags för ett par dagars minisemester, Heeelt underbart!!! Vi träffar Anders pappa och tjej som bor här och åt en fantastisk middag igår kväll. Vi har småskojat lite på La Zenia Boulevard och hunnit med att sparka fotboll i solen. Ljuset och solen till frukost- ljuvligt!!! Jag älskar att komma hit!! Alla dofter…

Nu sätter vi oss i bilen och åker till Marbella för lite specifik shopping, jag vill till Chanel och Anders till Tom Ford. Fortsättning följer….

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 1. Eva skriver:

  Vilken liten sötnos Adrian blivit! En go´blandning av dig o Anders. Vi var också i solen i slutet av januari o det är så härligt att tanka lite, helt plötsligt känns våren inte så långt borta :-)

 2. Molly skriver:

  Håller med Lena. Du o pernilla Wahlgren har de bästa bloggarna. Läser varje dag. Vissa skriver i te på flera månader. Det är i te bra.

  Vilka härliga bilder från Spanien. Ser jätteskönt ut.
  Också underbart se Er lille charmig kille.

  Men var mager Du är. Inte behöver Du banta. Jag hoppas det inte blir så men tänk om Du blir sjuk o helt plötsligt går ner en tio kilo väldigt snabbt. Tyvärr har jag råkat ut för det. Kilona gör inget var bara glad till att börja med. Men har svårt att repa mig pga det. Kroppen har i te den kraft som behövs för återhämntning. Har snart gått ett år sen detta hände o är inte på banan än.
  Jag menar inte att Du inte ser okej ut. Du är jättefin men tänk på att man behöver inte ligga på gränsen till rekomendabellt.. Var rädd om dig och jag hoppas Anders mår bra nu. Men även försiktighet rekommenderar jag.
  Ha en fortsatt bra ledighet. Kram!

 3. Anna skriver:

  Hej Charlotte!
  Så härliga sommarbilder, mitt i kallaste februari! Jag har en fråga, ang boende på Costa Blanca. Vi funderar på att köpa en nybyggd lägenhet/radhus och undrar vilket område du rekommenderar? Två barn på 11 och 13 år, vi gillar att sporta och njuta av sol och bad! Håller tummarna för svar.

  Ha en fortsatt alldeles underbar semester!
  Mvh Anna

  Ps. Lyssnade på Värvet med dig igår och tycker du verkar vara en fantastisk person med en enorm drivkraft i livet, inspirerande!

 4. ISA skriver:

  så skönt och säkert väldigt välbehövligt med :))

 5. Bröllopskläder kanske ska inhandlas? Söt liten Adrian som har blivit så stor,
  Njut nu de dagar ni är där. Längtar själv efter sol och värme. Men det kommer så småningom.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..