Yoga och Vasan

Idag har jag varit gos e2elements och yogat i 2 timmar…. Underbart på alla sätt. Lena och Åsa jag en fantastisk studio som jag ska gå till nu minst en gång i veckan. Det är grymt roligt och dessutom såå bra för mig och min kropp. Att få lite stadga i kroppen och lite mer kontroll efter senaste graviditeten.
Alessio har åkt ” Vasaloppet” med skolan idag och var grymt taggad när jag lämnade honom. Härligt!!!!
Hämtade Adrian tidigt från förskolan och åkte till BVC, det var dags för 1,5 års kontroll och spruta.. Hoppas han inte får feber nu, men det återstår att se.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

<a href="http://charlotteperrelli.

 1. Hej Charlotte
  Ska på diggiloo i sommar och önskar att du kör låtarna Air och The prayer och one night only, du sjunger dessa så himla bra.
  Förstår att du inte får avslöja än hur diggiloo kommer se ut.
  Du är jättebra hur som helst.
  Hälsn Cecilia

 2. Sara skriver:

  Hej! Har en fråga ang diggiloo. Kommer du vara med på alla spelningar? Min man och jag ska se er i Nyköping och jag vill ju helst sig dig☺️. Tänkte mest att nån kanske är ledig nån spelning. Vi har fått de bästa platserna så det ska bli så roligt att få komma iväg på lite egentid

 3. Anna skriver:

  Hej!
  Vi ska till Stockholm på sportlovet nästa vecka och skulle vilja se Evita. Fungerar det för barn att följa med, 10 och 12 år?
  Jättetack för svar, vill boka biljetter :)

  1. Absolut! Mina barn har sett den… Men läs lite för dem på nätet om Evita så de hänger med, kan vara lite svårt eftersom allt sjungs;))) Blir en historielektion att minnas!!!

 4. När kommer du att köra tjejvasan? Tror du skulle lätt klara det!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..