ANNONS

Yoga och Vasan

/

Idag har jag varit gos e2elements och yogat i 2 timmar…. Underbart på alla sätt. Lena och Åsa jag en fantastisk studio som jag ska gå till nu minst en gång i veckan. Det är grymt roligt och dessutom såå bra för mig och min kropp. Att få lite stadga i kroppen och lite mer kontroll efter senaste graviditeten.
Alessio har åkt ” Vasaloppet” med skolan idag och var grymt taggad när jag lämnade honom. Härligt!!!!
Hämtade Adrian tidigt från förskolan och åkte till BVC, det var dags för 1,5 års kontroll och spruta.. Hoppas han inte får feber nu, men det återstår att se.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00