ANNONS

Vanlig dag!!

/

Jobbar på en en massa roliga projekt just nu:)) Känner mig uppfylld av alla roliga saker som händer, skitskoj faktiskt!!!
I mitten av Mars kan jag avslöja vad jag gör okt- december;)))
Can’t Wait to tell you…. Jag fullkomligt sprutar av idéer just nu, wiiiieeee!!! Letar inspiration, kläder, idéer, nummer….. Folk att jobba med!!! Tutti balutti!!! Skoj;)))
Utöver allt roligt jobbar flyter min vardag på… Och jag mår så där oförskämt bra just nu;)))

Mycket läxläsning med barnen och matlagning!
Förutom att Angelo är hostig så mår alla bra och det är fotbollsträningar nästan varje dag och spelas cup även till helgen, då ska fotbollsmorsan dessutom stå i cafeterian mellan 10-14;))) Det är hääärliga tider, som Alessio alltid sa när han var liten.

Lite bilder på hur min vardag ser ut….

(null)

Hemma pluggas det för fullt.. just nu Sveriges städer, landskap, berg, floder…sjöar mm.

(null)

Idag fick mina killar sin lycka gjord, de fick träffa Samir och Victor och även Linus Svenning inne på Danskompaniet…de tävlar alla på lördag i Melodifestivalen. Fick autografer och lite bilder!!!! Tack killar:))) Nu har ni några säkra röster inför helgen:))

(null)
m

(null)
y

(null)

(null)

Vackra tyger, inspirationsbilder …..:))) Finns mängder att plcka av. Zuhair Murad.

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00