ANNONS

Mysigaste killen

/

Åh vi vi har gosat de här dagarna jag och Adrian…..Anders har varit borta i 4 hela dagar och åkt skidor så vi har varit själva och har bara myst runt i mjukiskläder halva dagarna tills det varit dags för oss att åka till teatern. Riktigt mysigt, han är envis och bestämd men världens mysigaste. Sååå gosig! Han kämpar så med språket! Idag sa han två nya ord; Titta och biiiiiil. Det kommer något nytt hela tiden, helt ljuvligt!
Han har lärt sig att säga Sigge… Det är killen som hjälper mig ned mina klädbyten… Adrian har verkligen fastnat för honom och går i hans fotspår när han plockar tvätt och fixar allas våra grejer…;))) när han inte vill åka hem och vägrar klä på sig jackan så får Sigge rycka in och klä på honom, DÅ går det nämligen bra att ta på sig;)))

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag köpte brownies och morotskaka och bjöd ensemblen på teatern på, toppen att ha 7 eleven vägg i vägg med Göta Lejon. Bör vi kör dubbla föreställningar så jan söka behöva piggas upp lite, det är långa dagar utan frisk luft….;) … Men vi har väldigt roligt tillsammans.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00