ANNONS

Fler svar..

/

Fler svar:

Hej fina du! Du börjar se så himla smal ut. Hur många kilon har du gått ner de senaste månaderna, hur mkt väger du och hur lång är du. Jag fattar inte att du fixar dina dieter, själv har jag sådan vansinnigt dålig karaktär. Ha det gott!

Svar: Tack snälla, jag har gått ner 6 kilo, men jag hade lite att ta av. Dieter är lite kämpigt och trixigt men det gäller att bestämma sig och vara stenhård.

—————

Så kul att läsa alla frågor. Jag har också två – tröttnar du ibland på att vara en offentlig person som alla är nyfikna på och vill veta ALLT om? Du har ju ett rätt lätt igenkännligt utseende, så kan tänka mig att du har lite svårt att ”gömma” dig på stan om du skulle vilja det. Och en mer ytlig fråga – vad gör du med alla smycken(Dyrberg Kern t ex)och även andra saker som du får? Du kan väl omöjligtvis hinna använda allt, eller ens tycka om allting…? Tack för att du delar med dig av ditt liv! MVH Laila

Svar: Det klart att det finns stunder då man önskar att man inte var offentlig, på sjukhus, när något händer, när man är ledsen eller har det jobbigt. Jag kan klä ner mig och stoppa undan håret och ha mössa…fniss!! Då blir det lite mindre igenkänning på mig.

Jag är bra på att ge bort saker som jag inte använder. Vare sig det gäller smycken eller kläder. Kram

——————–

Hej! Du har en sund syn på mycket och undrar lite hur du tänker kring barnuppfostran, ex att få barnen att uppskatta värdet av saker att kanske inte ge allt även fast man kan! Det är så dubbelt det där tycker jag för det är jätteviktigt att ha saker att längta till eller kanske spara till. Det finns en poäng att kanske inte ha den senaste mobilen. Vill gärna höra hur du resonerar kring detta med tanke på din bakgrund och vart du är idag. Tack för en bra blogg.

Svar: Det är supersvårt. De får definitivt inte allt de pekar på. Det gäller att påpeka att pengar inte växer på träd. De vill ofta ha spel, ladda ner saker till mobilerna eller iPadsen men jag försöker vara hård och säger att de får ta av sin veckopeng. Däremot skickar vi ju kläder osv till våra fadderbarn i Afrika, de får ofta höra mig dra paralleller och ibland blir de nog lite trötta på det även om de då förstår. 

———–

Hej Charlotte!
Du verkar hinna med mkt i ditt liv,full rulle nästan hela tiden.Stress i sig är inte farligt men om man inte får ngn återhämtning emellan så kan det gå illa.
Du är väl rädd om dig?Tur att ni har huset i Åre och i Spanien så att du kan ha lite semester ibland.Jag följer dig på insta och var även på din och Pernillas bloppis som ni hade på Strandvägen.
Jag hade tänkt se dig och Magnus i sommar,bjuda mammsen på biljetten men de bästa platserna var redan bokade när jag kollade för några veckor sedan.
Ha det bra!Kram till dig och din fina familj.

Svar: Jag är rädd om mig, jag lovar. Jag gillar att ha högt tempo och kan inte hjälpa det…men det är en del av mitt liv. Försöker att känna efter mellan varven och att inte ha en inre stress. Den är farlig.

Tänk på att platserna i det fria kan vara väldigt mysiga…en picknick korg och egna stolar:)))

————

Hej Charlotte, du verkar ha 1000 järn i elden.
Vilka är dina bästa ”må bra” i vardagen tips
för bra energinivå, inte bli smittad av småbarns
Basselussker, hinna träna etc ja well…vet
Rodda ihop det helt enkelt undrar en arbetande
Husrenoverande småbarnsmamma :) OCH
Ditt bästa skönhetstips!!! Allt gott

Svar: Ja, var börjar man. Knep? En bra agenda. Schemalägga saker, även egentid. Det är mitt bästa tips. Skriva ner allt som ska göras så man inte har en chans att missa något och bli sen OCH då stressad. Lägga fram saker dagen inna osv. Jag packar allt till barnen kvällen innan, förbereder i massor…

Må bra tips. Träna när barnen lagt sig, se det som EGO tid. DIN tid för att må bra och för att boosta dig själv med energi. Rulla ut yoga mattan framför tv och kör… 20 min, det hinner alla.

Unna dig en massage, en ansiktsbehandling någon gång då och då. Det känns så lyxigt och får en att leva upp lite i denna mörka tid.

Basilusker, I hate them! De är svåra att svära sig fria från , men handsprit i handväskan. Små förpackningar finns att köpa på apoteket. De är en hit!!  Och Halsduk! :)))))

Kram

————-

Hej. Måste bara fråga, vart har lilla Isabella tagit vägen? Bor hon inte hos er alla längre? Med vänlig hälsning, Sandra

Svar: Jo, självklart. Hon är här lika mycket som hos sin mamma, men jag har valt att inte blogga om henne för respekt till hennes mamma. Det är faktiskt inte “min” dotter. 

————

Hej Charlotte,
Här kommer mina frågor:
1. Undrar hur du ser på ditt kändisskap? skulle gärna vilja veta hur det känns att vara kändis.
Det är lite svårt för oss ” vanliga ” att förstå att vara igen känd när man går och handlar på Ica mm.
Jag hoppas att du förstår min fråga.
Tack på förhand!
Linda

Svar: Svårt att svara på….? Jag har varit en offentlig person sedan jag var 18 år. I mer än halva mitt liv. Jag minns inte hur det var innan…? Jag är alltid iakttagen och folk vet alltid vem jag är. Känner igen min röst på telefon osv. Om det någon gång händer att någon inte känner igen mig blir det oftast roligt…:))

————-

Hi Charlotte, do you cook every day? What is your favourite dish to make at home? Could you post more recipes on the blog? I love them!!!

Svar: Hi!  I cook almost every day, at least when all of the kids are at home.  I like it, it´s fun to cook and my favorite dish is not the same as the children’s. I like salads and the children like pasta Bolognese or carbonara, lasagna etc.

Hugs!!

———-

Hej måste få börja med att tacka för en bra blogg. Så till mina frågor då då. Jag läste någonstans att du är ekonomiskt oberoende och då undrar jag vad du drar in mest pengar på om det är dina roller/uppträdanden, dina skönhetsprodukter, reklam eller något helt annat? Jag undrar oxå hur många år det är emellan dig o din syster Kina och om ni brukar umgås? För ett gäng år sedan så verkade du och Pernilla Wahlgren vara nära vänner är ni det nu med eller har ni kommit ifrån varandra? Har du någon drömroll? Vem lagar mesta maten i ert hushåll och har ni testat någon matkassar o i så fall vilken ?

Svar: Det är absolut min framträdanden.  Det skiljer 2, 5 år på mig och min syster och vi umgås väldigt mycket. Hon är en av mina absolut bästa vänner. Pernilla och jag umgås fortfarande, i perioder jobbar vi olika och med olika saker och då hinner man inte, det är lite trist faktiskt. man får inte riktigt till allt man vill. Jag har en drömroll….

Jag lagar definitivt mest mat hemma och handlar. Vi har kört lite olika genom åren och det är väldigt smidigt att få maten hemkörd. Ibland gillar jag dock att strosa i mataffären. Anders är däremot grym med tvätten!!!

—————

Hej, jag undrar hur länge sen det var sen du och de stora pojkarnas pappa skiljde er, och hur länge sen du och Anders träffades och hur?

Svar: Jag och Nicola separerade 2008 och skiljde oss 2009. Anders och jag träffades i början av Januari 2011. han mailade mig helt enkelt:)))

———–

Hej, min man har 2 barn sedan tidigare och jag hade 1 barn sedan tidigare, vi ville ha ett gemensamt så nu har vi på heltid under samma tak 4 barn i åldrarna 16,14,11år och 17månader. Det fungerar utmärkt ur väldigt många aspekter. Vi tvingar inget av de äldre barnen att ta hand om minstingen utan det sker spontant av kärlek. 11åringen ser till att minstingen inte blir bortskämd då 11åringen fortfarande kräver sin tid :-). Vi är väldigt glada att vi satsade på en liten till men nu är det stopp! :-)

Svar: Förstår att det funkar bra. Det är det samma här, det bästa ever:))

————-

Hej!
Vill du ha fler barn?
Hur långt har ni kommit med planeringen av ert bröllop? Gör ni det själva eller tar ni hjälp av en bröllopsplanerare?

Svar: Kanske, pendlar lite. Jo för det mesta vill jag faktiskt det. Kanske efter bröllopet. OM det funkar?! 

Vi har satt datum och plats. Håller på med inbjudningarna..vi har oxå tagit hjälp av en tjej som planerar med oss.

————

Vill börja med du är så grym person att hinna med allt du gör är så duktigt!! Har fått äran att träffa dig några gånger och du är så trevlig och lätta att prata med som en vän!
Vet du om någon som du kanske känner som skulle kunna hjälpa en med musik till en låt har låt text som jag tror skulle passa dig?

Svar: Tack snälla. Oj, det var en svår fråga? Måste fundera…har ingen på rak arm så här?

————-

Hej! Jag undrar hur du lyckas få tid och ork till allt, dvs hur du får ihop livspusslet med familj, arbete och ett stort hus att ta hand om. Har ni städhjälp? Hur hinner du få tid till både alla barnen och din blivande man, så att alla känner sig lika uppskattade? Hinner du få någon tid för dig själv? Man får bilden av att du verkar få plats med det mesta :)

Svar: Det är en pärs ibland. Alla ska ha sin del…det blir inte alltid rättvist och vi får dela upp oss eftersom vi är så många. Anders och jag är ändå ganska bra på att “se” varandra. Hoppas det alltid kommer vara så!

————–

Hur fungerar relationen mellan Anders och de äldsta barnen? De har ju en pappa så jag funderar på vilken roll Anders tar? Jag är i samma sits och önskar ibland att min man tog mer ansvar gällande alla barnen- han gör absolut ingen skillnad med jag tar liksom huvudansvaret när det gäller de äldre barnen…men det kan lika gärna vara mitt eget fel = kontrollbehov :-)

Svar: Jag tycker det funkar jättebra här. Men eftersom vi är många och Anders har en dotter sedan tidigare så blir det naturligt så att jag har huvudansvaret för mina barn och han för henne. Det känns logiskt och så vill vi ha det. Lycka till!

———

För ett par år sedan berättade du på bloggen att du tillsammans med en författare höll på att ta far material till en självbiografi, vad hände med de planerna?

Tjing!

Svar: Jag var på gång och jag har skrivit lite, har en författare som dessutom vill kliva in men det har fallit lite mellan stolarna. Tiden har inte räckt till.

——–

Modetips. Om jag skulle vilja köpa en klassisk stilsäker handväska, vilken designer och modell skulle du rekommendera då? Syftet är att väskan kommer att användas alla årstider. Ska jag då köpa en svart, brun eller champagne färgad?
Ta hand om dig och de dina.

Svar:Svårt att svara på?? Det finns ju nästan inte en handväska som funkar i precis alla lägen…Kvällstid vill man inte ha en stor bag och dagtid inte en liten aftonväska. Svart vill man kanske inte ha en varm sommardag? Hmmm…. om då bara ska ha en skulle jag då säga en mellanstor champagnefärgad? Kanske lättast att använda året om. Lycka till.

————————-

21
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00