ANNONS

Fler svar..

/

Här kommer fler svar!!!!

Jag skulle vilja fråga om växthuset, kommer du och möblera så man kan sitta och fika, eller bara odlingar.
Kram
Camilla i Karlstad

Svar: Jag vet faktiskt inte, vi har så mycket space  och trädgård så jag är osäker på om jag skulle sätta mig inne i växthuset, tror jag föredrar att sitta utanför….:)))

————

Jag har så många frågor, hade helst velat sitta på ett fik och höra dig berätta om så mycket i din karriär då jag ser dig som en stor kvinnlig inspiration.
Men jag satsar på att ställa två som är mig varmt om hjärtat då jag drömmer om eget;

1. Vilka samarbetar du med när du lanserar en ny produkt? Jag tänker på försäljning och från ide till verklighet?

2. Vad är ditt bästa tips till om du vill starta eget? Målgrupp? Vad tror du säljer i dagsläget. Jag är ute efter att starta en nätshopping sida med blandat utbud, allt från skönhet, kläder till heminredning men konkurrensen är stor. Skulle bara vilja veta (du som är van i branschen) av vad som kanske just DU saknar och skulle handla?

Tack för en super blogg och sedan; otroligt vacker var du på idrottsgalan och gjorde ett fantastiskt framträdande!!!

Svar: Om jag tar Parfymen som ett ex, så tog jag fram ide och åkte sedan med den till skönhetsmässan i Paris, där letade jag upp producenter och satte igång produktionen. Bekostade allt själv och sålde in iden själv på Kicks.

Svårt att veta vad som säljer, det handlar om en mängd olika saker och faktorer. Svårt att säga så här på rak arm. Men en tydlig profil på sidan och på produkterna är en fördel:)

————

Hej!

När kommer nästa skiva ut? I vilken musikalisk inriktning hade du tänkt gå?

Hälsningar

Svar: jag vet inte när nästa fullängdsskiva släpps men en singel kommer till sommaren:) Den blir på svenska.

———–

Hej fina Charlotte.
Vill fråga dej om hur din fina Anders mår?
Och har du funderingar på att korta ditt hår. Ditt ansikte kommer mer till
sin rätt när du tar bort håret från ansiktet, det kunde man se på idrottsgalan där du hade en uppsättning som var helt fantastisk.
Du var så vacker och värdigt framträdande du gjorde.

Svar:Anders mår generellt bättre, men det går lite upp och ner. Har inte fått svar på proverna än.

Nej, jag vill inte klippa mig kort för då försvinner möjligheten till att förändra utseendet. Det är toppen att sätta upp det tycker jag. Vill inte heller klippa av det innan bröllopet.

Tack för de fina orden:))

————–

Hej! Undrar om/när vi får höra dig spela gitarr? Få höra dig sjunga och spela gitarr, det vore något det!

Svar: Ja, det borde ni få göra…. jag har tänkt det så många gånger, men det var längesedan nu….

—————–

Hej.
När du är på en längre turné tex Diggeloo hur håller ni scenkläderna fräscha, tvättas de efter varje föreställning eller har ni dubbla uppsättningar av kläder? Hur bestämmer du dina scenkläderna skall se ut inför en turné (eller har du stylist?) då du åker själv på turné eller om ni som i Diggeloo är flera artister?

Svar: En del kan man tvätta själv hemma emellan giggen. Sedan har jag en bärbar tvätt som man kan ha med…funkar superbra!! De tvättas inte efter varje föreställning om vi har dubbla tex, det är omöjligt att hinna med.

Jag bestämmer oftast solonummer själv och sedan i samråd med stylist designer för de gemensamma numren. Det finns oftast en person intagen av produktionen som ska ha helhetstänket vad det gäller kläderna.

—————–

Hej :))
Min fråga är hur ni har barnen? Varannan vecka? Kommer barnen samma veckor ?
Förutom Adrian då :))

Bara en undran :)
Kram

Svar: Vi har mina barn och Anders dotter samma v. Funkar kalas!

————

Hejsan. Undrar hur lång du är?
Tycker även att du är toppen, du har en utstrålning och styrka som smittar av sig:)

Svar: Jag är 1, 67 m. Taaaack:))

————-

Hej,Adrian har en jättefin blå vinter jacka på sig på ett par bilder,den har oxå huva m päls kant,har du lust att dela med dig vart du införskaffat den, har barnbarn som jag skulle vilja se dom i den…mvh Lotta

Svar:Det är MOnclear och den köpte jag i Paris. De säljs på NK men inte i så små storlekar och har inte sett just den blå modellen.

 

—————–

Hej Charlotte!
Jag läste eller hörde någonstans att du och Anders träffades genom att han helt sonika bara ringde upp och bjöd ut dig på dejt. Stämmer det? Och i så fall – hur kom det sig att du sade ja till det?
Ps. Älskade dig i Värvet!

Svar: Nej, det stämmer inte riktigt. Han mailade mig, och efter en veckas mailande fram och tillbaka pratade vi på telefon. Jag undrar oxå vad jag föll för i mailet eftersom det inte är det första jag fått. Jag tror att det var att han rättfram men verkade ändå vara en “normal” jordnära person som jag tyckte verkade intressant. 

Tack för de fina orden.

———-

Hej undrar om du har barnflicka? Längtar du inte till Småland? Skulle du tänka dig o flytta tillbaka? Bor alla utom du kvar där i din familj? Kram

Svar: Vi har haft en barnflicka till Adrian nu i ett år, men hon åkte till Costa Rica i lördag för att plugga Spanska. Nu kommer min gamla barnflicka Malin hjälpa oss litegrand.

Jag längtar till Småland, speciellt under våren och sommaren. Min syster bor oxå i Sthlm. Kram

————–

Även jag vill tacka för en jättebra blogg. Du är alltid så positiv.
Har en fråga. Du har gett ut bra träningsböcker. Du har inte funderat på stt ge ut någon receptbok med vegetariska recept?
Likaså bakbok? Tack än en gång för en alltid så bra blogg.

Svar: Har lite recept i mina träningsböcker men vem vet det kanske kommer en receptbok någon gång. Vi får väl se! Tack och kul att du gillar bloggen.

————–

Har du någon dröm inom ditt yrke, en viss musikalroll du skulle vilja göra eller en viss typ av musik? Tack för en bra blogg och för att du inspirerar. Ha det gott och krya på Anders.

Svar: Jag har en drömroll inom musikalvärlden men vill inte avslöja den…..Man vet aldrig:)

———

Hur får ni ihop vardagen? Med alla aktiviter, städning, tvätt och matlagning, har ni någon hemhjälp/barnflicka som hjälper er.

Svar: Det kräver lite planering och det är det enda sättet att få det att funka.  Jag har hjälp av en städerska en dag varannan vecka. Hon hjälper oss med grovstäd, annars gör vi allt annat själva. Har dessutom en duktig man.

———–

Hej Charlotte! Jag vill bara tacka dig för att du delar med dig så mycket av ditt liv. Du inspirerar och sprider så mycker positiv energi. Det kan ju inte vara lätt alla gånger att vara känd… Var hämtar du din kraft och energi ifrån?Kram Nilla

Svar: Tack söta du! Jag älskar mitt liv, min man och mina barn…mitt arbete. Mina vänner. Jag tycker om att resa och får kraft och energi av det. Jag har inget att klaga på….:)))

——–

får du inte ont i fötterna i de skyhöga klackskorna? är det inte jobbigt att ha klackskor utan att ha strumpbyxor…jag bara undrar

Svar: Ibland får jag ont i fötterna men det är en vanesak. 

———

Hej!
Jag undrar följande: Ex nu på idrottsgalan så hade du Lars Wallin klänning…..bestämmer du det själv och hyrs klänningen in el hur funkar det. Är alla artister med och bestämmer innehållet i Diggiloo samt har ni samma löner?….El förhandlar man om dom?. Är aldrig Anders dotter Isabella med när du bakar med dina pojkar el gör andra aktiviteter? el är det bara bestämt att hon inte ska vara offentlig. Tycker inte Anders det är jobbigt att vara så offentlig som ni är i massmedia och premiärer o dyl…..antar ju att hans jobb är krävande så det borde ju bara vara så skönt att vara i hemmets lugna vrå?!. Blirdu aldrig trött på allt tjat som tidningarna skriver om det ena än det andra?….el du bryr dig inte?
Med vänlig hälsning camilla

Svar: Det är väldigt olika. Ibland köper jag en klänning, ibland lånar/ hyr en stylist en klänning. Ibland sys det upp en. Det är såå olika. 

I tex Diggiloo så kan man omma med önskemål och då främst gällande sina egna solonummer.

Vi har inte samma löner.

Ibland gör jag grejer själv med mina barn och ibland är även Izabella med, men av respekt för hennes mamma så bloggar jag inte om henne. Hon är ju inte “min” dotter.

Anders tyckte det var besvärligt att jag var så offentlig i början. Han var inte alls van vid att var påpassad på det sättet och att det stod om honom i tidningarna. Nu tycker jag han har vant sig vid det och accepterat det.

Han har ett väldigt krävande jobb, men älskar det. 

Ibland blir jag trött på tidningar men jag väljer oftast att inte läsa så mycket.

———-

Vem tror du av de stora pojkarna skulle gå i dina fotspår och bli artist?
Är båda lika musikaliska?
Får du vara ifred från människor när ni är ute på restaurng?
Om inte hur tacklar du det för är man privat så vill man väl vara just privat?
Tack det blev många frågor.

Svar: Jag tror inte någon av dem skulle göra det. De är inte intresserade i dagsläget.

De är musikaliska bägge två, men på helt olika sätt.

Njae… det vet jag inte, men jag är van vid att folk kommer fram och vill prata eller ha autografer. Så länge folk är trevliga är det inte jobbigt alls.

——

Nu när du gjort Evita i två olika uppsättningar så undrar jag om du har någon annan drömroll? Skulle du kunna tänka dig att vara med i en film?

Svar: Jag har en drömroll men vill inte avslöja den…. Film skulle vara kul:)

———

Hej Charlotte!

1. Är det teater/musikaler du vill satsa på som huvudspår i din karriär. Har sett dig i Evita i november, du var jättebra!

2. Hur gör du när du är hungrig på kvällen? Tar du nå’t eller står du ut med hungern?

3. Du har ju då högt tempo och verkar må bra, om du mot förmodan har haft sömnbesvär, hur har du tacklat det?

Svar: Tack, nej inte enbart. Men jag älskar mitt arbete och det är underbart med omväxling.

Det händer att jag tar en bar, eller gör jag en smoothie. 

Peppear, peppar, jag är så förbaskat trött när jag lägger mig…(sover lite för lite, fortfarande småbarn) så jag somnar utan problem.

———–

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00