ANNONS

Dubbel på teatern

/

Lördag i går och det betyder dubbla föreställningar. Jag har nu gjort 76 föreställningar på Göta Lejon och dessförinnan ca 50 i Malmö, är det inte otroligt att jag fortfarande ser det som en utmaning och att jag tycker det är roligt att spela varje föreställning. Älskar den här uppsättningen!

Bättan som fixar med peruken här under på bilden och gör alla perukbyten på mig och make-upen blev under första föreställningen igår sjuk så jag fick lösa makeupen själv, men det gick bra trots alla snabbyten. Det blir likadant idag. Är tacksam som har hjälp med fnulningen under peruken och alla perukbyten, det hade varit klurigt att hinna med det oxå.

Allt löser sig med lite vilja och att alla hjälps åt!

IMG_0014.JPG

IMG_0012.JPG

IMG_0010.JPG

IMG_0009.JPG

IMG_0006.JPG

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00