Idrottsgalan

Jag är tacksam som fick det ärofullda uppdraget att sjunga/ hedra de fantastiska idrottsmän som gått bort under 2014. Jag sjöng The way we were till Svante Persons band. Det var smärtsamt för många i publiken, många hade starka band och relationer till de som gått bort. Det snyftades och torkades tårar och jag var väldigt berörd och kände mig lite skakis av stunden.

Mattias gjorde en klassisk vacker make up på mig och det blev stilrent uppsatt hår. Jag körde på en vacker paljettklänning med släp av Lars Wallin, kul med lite färg och med alla silverdetaljer i klänningen. Mycket fin och helt i min smak. Silver Jimmy Choo skor till det.

Jag tog med Adrian för att avlasta Anders så mycket det går, han behöver vila. Världens bästa Kimpa lekte med Adrian och jag hade tagit med hans favoritleksaker:)) Innebandyklubbor, mjuka puckar och fotboll från PSG. (de stora killarnas favoritlag)

Kan inte låta bli att tänka på alla turnéer genom åren när jag kuskat runt med mina barn och leksaker. Cyklar som har fått åka i turne´bussen, eldrivna motorcyklar har åkt med crewet i lastbilar och innebandymål och klubbor till ….ha ha!! Otroligt vilket kånkande.

Men de har haft roligt och jag med som sett dem nöjda!!!

Genrep under dagen, i klänning men utan hår och make….