ANNONS

Godmorgon!

/

Ny dag…helgen har varit minst sagt turbulent. Förutom att Anders varit dålig så har vi på söndagen när han var hemma o var lite piggare försökt fortsätta med lite av det som var inplanerat för helgen. Barnen har ju sina aktiviteter och kusinen fyllde år. Tack mamma o pappa som var i Stockholm i helgen och som hjälpt oss så mycket… Jag har ju dessutom spelat Evita.
Det är svårt att få ihop sitt liv när något sådant här händer. Vad gör man? Ställer allt? Det klart att i värsta fall får man ju såklart göra det. Hälsan är viktigast!!!! Alla gånger.
Vi har rett ut det, tagit det lugnt. Anders har varit hemma och vilat och jag har försökt att vara lite överallt.. Men mamma och pappa har varit fantastiska- som alltid❤️

Igår kväll var jag på Globen, provade klänning inför morgondagen och repade med bandet inför kvällens sänding av Idrottsgalan. Klänningen är designad av Lars Wallin och är faktiskt heeeelt magisk! Jag älskar den…..Dessutom är det kul med lite färg!  Jag ska sjunga vackra ” The way we were”. En hyllning till idrottsmän som gått bort under året…

Jag tog med mig mina stora pojkar så det blev lite lugnare hemma för Anders. Han behöver vila. De var överlyckliga, de sken som två solar när de klev in i Globen och möttes av bilden här under…..det är mäkrigt i Globen. Så mycket som de sett och varit med om så tucker de ändå just Idrottsgalan är cool. De hade nog gärna varit med imorgon eftersom det är så många legender där då. Fast de får hoppa det eftersom det är skola och vardag.

IMG_0314.JPG

IMG_0312.JPG

IMG_0305.JPG

IMG_0311.JPG

IMG_0301.JPG

IMG_0298.JPG

IMG_0297.JPG

IMG_0295.JPG

IMG_0307.JPG

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00