ANNONS

Min käraste

/

Ja vad säger man… En del följer mig redan på instagram (laperrelli) en del har läst tidningarna.

I fredagskväll när Anders kom hem från jobbet så höll han på att svimma. Han kände sig konstig och sa att han skulle gå upp och lägga sig en stund. Efter bara några min sms han mig och frågade om jag kunde komma upp( jag hör dåligt och vi bor stort…)
Han bad mig ta pulsen på honom, jag försökte men det gick inte …, rytmen var ojämn och bara hoppade. Vi ringde akuten och de bad Anders komma in direkt.
Han blev uppkopplad till EKG och de tog en massa prover, han hade fått förmaksflimmer. Vi vet inte vad det beror på än. Det kan bero på mycket tobak, alkohol och stress De två första alternativen är helt uteslutna. Det behöver dock inte bero på det, det kan finnas andra anledningar. Anders fick hjärtmuskel inflammation när han var 15 år och har haft liknande problem när han var 25. Det känns verkligen som man vill göra en utredning på det här och se över OM det finns ett samband och vad man kan/ om man kan göra något för att förhindra detta i framtiden.

Som i går morse skulle de söva Anders och ge honom en elchock, en sk omstart. Det kändes såklart lite obehagligt och inget vi såg fram emot. På lördag förmiddag stabiliserades pulsen av medicineringen Anders hade fått kvällen innan och det började bli en jämn puls igen. Så otroligt skönt!

Han påbörjar en utredning nu och kommer vara hemma några dagar och det kan nog behövas efter de här dagarna. Han mår inte hundra och behöver vila. Man blir ju omtumlad och rädd och även jag känner mig trött. Jag är så tacksam för att det har gått bra och nu tar vi en dag i sänder.

Vänner- Va rädda om er!

IMG_0291.JPG

IMG_0278.JPG

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00