ANNONS

Det gick bra…

/

Idag på förskolan. Det är en omställning och mycket nytt men lilleman kommer snart in i det här!!!

IMG_4898.JPG

IMG_4900.JPG

Kl 15 när dagen var över för oss hämtade jag de stora killarna och drog till Täby centrum… Behövde uppdatera lite ytterkläder till skolan till dem. Bla slitstarka vinterbyxor som tål att de slänger sig/ kanar/ spelar innebandy och fotboll i snön och i slasket!

Köpte oxå lite mer ullunderställ och fleecekläder till Adrian, han kommer bo i det nu under vintern. Hittade fina saker på Polarn och Pyret och slängdes tillbaka 8-9 år till när killarna levde i de där kläderna varje dag…;)))

IMG_4921.JPG

IMG_4911.JPG

IMG_4910.JPG

IMG_4913.JPG

IMG_4914.JPG

Sushi är allas vår favorit så det blev en tidig middag innan vi åkte hem;)))
Adrian är galen i Sashimi och åt 8 bitar!! Angelo plåtar sina lax och avokadobitar till sin Instagram…han fick oxå en selfiepinne nu när han fyllde år av Kimpa och min manager Staffan. Jag fick ju en av syrran och hennes man i julklapp. Otroligt att det blivit en sådan fluga… Vi testade Angelos här hemma ikväll, galet!!

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00