Stolt

Mamma!!!

Idag har vi gjort utflykt till Fjällgården;) vi har åkt nya sittliften m värme i rumpan( löööövly) till Sadeln och sedan åkt ner till Fjällgården för att möta upp m o p och käka lunch. Mamma o pappa åker inte skidor, trots att jag tryckt på… De vågar inte riktigt då de inte åkt på 35 år….De tog bilen dit istället och det Var ändå så mysigt att komma dit och värma sig för oss som varit ute i snålblåsten. De blåa backarna var avstängda så vi har fått köra enbart röda backar.

Mamma och Pappa är så gulliga som hjälper till och passar Adrian så vi kan få åka några timmar på dagarna , vilken lyx att ha föräldrar som hjälper till! Underbart! Hade varit svårt för mig annars att fokusera på de stora killarna.

Måste bara säga att jag är så stolt över pojkarna som inte åkt nu på flera år … Men som ändå vågar kasta sig ut och kämpade som tokar i början och nu efter några dagar åker fantastiskt. De åker inte störtlopp längre, rakt fram och tappar kontrollen som de gjorde som små utan svänger, plogar när det går för snabbt och verkligen jobbar på skidåkningen. Är såå stolt över dem!!! Dessutom tycker de det är roligt och gillar det här livet precis som vi. Det är riktigt roligt och vi känner oss så glada som skaffat det här underbara stället mitt i backen.