ANNONS

Trött på hål på knäna?

/

sponsorskylt_ossoami

Jag är verkligen trött på alla hål på knäna på barnens nya jeans. Förra veckan köpte jag ett par nya på NK till Angelo för över 1000kr – efter första dagen i skolan så kom han hem med hål på knäna. För mig är det viktigt att barnens kläder håller för lek, aktivitet och bus. Nu gör jag ett samarbete med ett klädföretag och killarna ska få vara med i deras testpatrull för att ge feedback på om deras jeans håller vad de lovar.

_IMG_8885

Svenska Ossoami startades för ett år sedan och de satsar på att göra barnjeans som verkligen tål att användas. Jeansen är gjorda med Cordura® denim och har ca tio gånger tåligare knän än vanliga jeans, men tyget ser ut och känns precis som vanlig denim. De vill visa att hållbart mode varken behöver vara tråkigt, obekvämt eller orimligt dyrt. Ett plus är att du sparar på miljön och pengarna när du använder hållbara kläder och det är alltid bra.

Det ska bli spännande att se om jeansen håller vad de lovar – killarna diggar även designen och tycker de känns streetiga o coola.

Du hittar mer information om jeansen på deras hemsida.

_IMG_8956

_IMG_8938

_1IMG_8971
_IMG_8975

_IMG_8982

_IMG_9006

_IMG_9022

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00