Trött på hål på knäna?

sponsorskylt_ossoami

Jag är verkligen trött på alla hål på knäna på barnens nya jeans. Förra veckan köpte jag ett par nya på NK till Angelo för över 1000kr – efter första dagen i skolan så kom han hem med hål på knäna. För mig är det viktigt att barnens kläder håller för lek, aktivitet och bus. Nu gör jag ett samarbete med ett klädföretag och killarna ska få vara med i deras testpatrull för att ge feedback på om deras jeans håller vad de lovar.

_IMG_8885

Svenska Ossoami startades för ett år sedan och de satsar på att göra barnjeans som verkligen tål att användas. Jeansen är gjorda med Cordura® denim och har ca tio gånger tåligare knän än vanliga jeans, men tyget ser ut och känns precis som vanlig denim. De vill visa att hållbart mode varken behöver vara tråkigt, obekvämt eller orimligt dyrt. Ett plus är att du sparar på miljön och pengarna när du använder hållbara kläder och det är alltid bra.

Det ska bli spännande att se om jeansen håller vad de lovar – killarna diggar även designen och tycker de känns streetiga o coola.

Du hittar mer information om jeansen på deras hemsida.

_IMG_8956

_IMG_8938

_1IMG_8971
_IMG_8975

_IMG_8982

_IMG_9006

_IMG_9022

 1. Rosie skriver:

  Det låter spännande! Min 7-åring tillbringar varje rast och fritidstid på fotbollsplanen och sliter byxor på löpande band. Tjat om överdragsbyxor går inte hem. “Ingen har överdrags när man går i ettan mamma!” :) kan inte annat än le åt denna bestämda lilla stora pojk.

 2. Jag är såå trött på att min son 5 år kommer hem med hål på knäna, puh jag lagar och lagar. Jag ska beställa såna här byxor till honom! Tack för tipset!

 3. Pia skriver:

  Det var några som reagerade på att hon köpt jeans för över 1000 kr åt Angelo.

 4. Cicci skriver:

  1000:-!? Var får ni det ifrån? De flesta kostar ju 399:- Det är bara att gå in på hemsidan och kolla. Världens bästa barnjeans för övrigt. Jag är såå glad att jag hittat dessa byxor! :-) :-) :-) Såg att deras erbjudande om 100:- RABATT för nya kunder gäller t.o.m imorgon! Passa på att shoppa nu och njut av ett “lappfritt” byxår 2015! :-)

 5. Byxan Tuck i 100% Courdura kostar 699:- och övriga byxor med Courdura-tyg på framsidan av byxan kostar från 399:-. Priserna är satta för att så många som möjligt skall ha råd att köpa dessa byxor. Priset är möjligt genom effektivitet från produktutveckling, till inköp, logistik och försäljning. Värdet av byxor som håller är så mycket större. Hållbarhet i dubbel bemärkelse. Inga byxor som behöver lappas. Färre producerade jeans innebär en bättre miljö för oss alla.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..