En bild

Jag älskade att baka redan som barn;)))

Ska lägga ut ett inlägg ikväll ned lite roliga budet från när jag var barn:)) Har hittat så mycket roligt…

IMG_3097.JPG

 1. Fortsätt som du gör Charlotte. Blir så trött på folk, avundsjuka osv. Kan man inte få vara glad över det man har eller kanske vara glad för någon annan mm. Om man tycker så illa om en person varför läser man deras blogg och hur vet man ens att personen har en blogg? Viss nyfikenhet verkar det ju finnas i alla fall. Ha en fin dag Charlotte. Kram

 2. Men alltså ! Tar man bort det långa håret fr dig på bilden är det ju Adrian ! Har tyckt han liknar Anders men han är ju du som liten !

 3. AnnaG skriver:

  Kan nästan tro att det Adrian i långt hår som bakar…

 4. Lena skriver:

  Adam, nu har du fått mkt mothugg av många “fina” damer som minnsann aldrig känner avundsjuka ! Härligt och bra för Er, om det verkligen är så ni känner!
  Diskussionen om vem som jobbar hårdast är väl egentligen inte så intressant. Olika brancher är svåra att jämföra med varandra. Att Charlotte är en hårt arbetande kvinna kan knappast undgått någon. Men visst kan jag tro att det är lätt att bli bitter när man ser hur olika jobb ger så otroligt olika inkomst. Skillnaderna är ju oxå väldigt stora vad det gäller uppskattning från omvärlden! Vissa yrkesgrupper känner sig nog väldigt ouppskattade trots att de gör väldigt viktiga jobb! Men ingen har naturligtvis rätt att låta sitt eget missnöje gå ut över någon annan!

 5. Charlotte du är värd all framgång , som företagare arbetar man otroligt hårt.

  Drivkraften för oss företagare är inte pengar! Det är att utföra ett bra jobb och det ger nya jobb. Passion!
  Vi är aldrig sjuka, vi har ibland stor arbetsgivaransvar men vi lever efter att “Ingenting är omöjligt”.
  Ja, det finns tunga jobb, men man väljer sina vägar jag har varit anställd, dubbelarbetat som företagare/anställd, har tvillingar och nu är jag heltidsföretagare sedan 10 år. Jag har mitt drömjobb Trappstädning!

  Charlotte njut att din framgång den har du arbetat ihop!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..