En vanlig dag

Har gjort en timmes lång intervju med Elfving igår… Kändes trevligt och oxå en sådan där intervju där man får prata till punkt, ingen stress. Kalas!!! Fick lite roliga idéer när jag var där… Kommer nog bli mer radio till våren!!! Men detta program sänds på söndag kl 12 i P4.
Har hunnit med ett par vändor till Ikea igen, det saknades en skiva/ botten till Alessios skrivbord. Nu är det klart, äntligen!! Köpte belysning och fjärrkontroll till hans garderob, otroligt vad bra de är… Vilka lösningar!!
Alessio satt igår och gjorde sin önskelista till Lekmer
Har handlat där i flera år, till julen är det grymt… Slipper stress, ångest av hysteriskt mycket folk i affärerna. Jag älskar det hör sättet att shoppa! Klick, sedan en avi på posten!!

Har köpt ny cykelhjälm med inbyggd lampa val till Angelo. Dessutom nya lampor till cykeln… Insåg att han inte syntes ordentligt. Livsfarligt i detta höstmörkret. Han älskar att cykla och känner sig stor och fri..;)) lillplutten:) cyklar till alla fotbollsträningar och skolan varje dag nu och har gjort hela hösten.
Igår kväll blev det hemlagat potatismos, panerad fisk, till det räkor och en sallad och en äppel- currysås! Smrrigt och barnen åt så det sprutade genom öronen. De har så mycket aktiviteter nu och förbränner så mycket så det ör underbart att de äter. Pannkakor och hembakad hallon/ rabarberpaj med vaniljsås till efterrätt!!!