Min kollega

Vill bara visa upp en grym kollega på teatern…har är såå begåvad och har precis släppt en ny video men egenskrivet material…:)) Jag älskar det här! Vad tycker ni??

Namn:

David Joséph

Aktuellt med låten:

Let It Go

Om David:

David Joseph föddes på Haiti och flyttade till Sverige som tonåring. Han är utbildad på Balettakademien i Stockholm i dans och har arbetat mycket som professionell dansare bakom bland annat “September, Carola och många fler. Han har deltagit i olika evenemang, musikaler och turnéer både i Sverige och utomlands. I dag medverkar David i musikalen EVITA på Göta Lejon i Stockholm, med Charlotte Perrelli i huvudrollen, vilken hon gör fantastisk bra. “It’s a must see”.

Bakgrund:

David har alltid varit fascinerad av musik lika mycket som dans och haft en dröm att själv kunna bli artist. En dag var han inbjuden till en studio i Vasastan i svenska rapartisten Ayesha där han träffade musikproducenten Chris Ljung aka “The Light”. Chris Ljung är känd för att ha ingått i den svenska eurokultgruppen Flexx i mitten av 90-talet med kajsa Mellgren som därefter ersattes med Laila Bagge. David fick mycket god kontakt med Chris och bestämde sig för att arbeta tillsammans. “Irresistible” var hans första debutsingel. Hans andra singel “Let It Go” är nu tecknad på ett förlag i Italien, CDF Produzioni. David är nu tillbaka med en ny singel “Yolo!”, i samarbete med en ny producent, Aron Liedtke.