Skidkläder till killarna

Nu har jag varit ute i god tid och beställt lite skidkläder till grabbarna. Det blev varsitt Peak Performance ställ från Kidsbrandstoresom var såå fina;) en röd och en mörkblå kille, dessutom ullunderställ till dem bägge. I år firar vi nämligen julen i Åre och vi ser alla såå fram emot det. Tjoho!!! Vi kommer få en viiiit jul! For sure!

IMG_1660.JPG

IMG_1658.JPG

IMG_1661.JPG

IMG_1659.JPG

IMG_1665.JPG

IMG_1667.JPG

IMG_1670.JPG

IMG_1662.JPG

IMG_1674.JPG

 1. MiUSA skriver:

  Jag har aldrig förstått mig på varför folk skall lägga sig i och klanka på vad andra gör med SINA pengar. Om någon har råd att köpa endast märkeskläder så är det väl HELT upp till dem och ingen annan. Skäms på er!! Det är rätt ofta man kan läsa sådana kommentarer här, och det kan ju inte vara något annat än ren avundsjuka. Usch och fy vad tradigt alltså!

  Ursnygga kläder, och de kommer säkert komma till bra användning. :)

 2. Intresset???? Det är väl inte fråga om intresse herregud…Har själv ett av barnen i dina barns ålder och han är VERKLIGEN MYCKET MEDVETEN vilka märken är pop o vilka ej.
  JENNY: Mina barn växer ur sina kläder årligen, gillar ej att köpa allt för stora utan tar helldre passliga i storlek. Så jo köper varje år nya kläder åt dem. Lillkillen till godo..knappast då är de ju ur mode säkert för dig.
  Det är väl inte bara närkeskläder som ser snygga ut….eller??? Tyvärr så ser de små killarna ofta ut som gubbar. Barn ska vara barn och ikläs därefter.
  Jo klart jag och alla andra läst om dina välgörenheter och fadder barn. Det har du nog informerat oss om flera gånger.

 3. Dock vet jag inte om det är att skämma bort, kanske när de blir lite äldre och själv vet skillnaden mellan märkeskläder och “vanliga kläder” samt att de då tjatar sig till kläderna. Har själv ända sedan mitt första barn kom i början på 90-talet köpt härliga fina märkeskläder till mina barn. JAG själv njuter av att se mina barn i sådana kläder, mitt intresse, varken röker eller dricker ;)
  Även jag ger en hel del till välgörenhet men vill ändå inte påstå att vi badar i pengar. Härligt att vi alla har olika intressen att lägga pengarna på!

 4. Jenny skriver:

  Fina kläder! Allt kommer ju lillkillen till godo. Vaddå växer ur på ett år. Nu är jag inte med;)
  Kul att du sparar din orchidee, hoppas den kommer igen. Jag har en på tillväxt hoppas den blommar om. Förut kastade jag alltid mina orchideer efter de blommat ut. Hade inte tålamod att vänta. Slutade nog att vattna tror jag..

 5. lotta skriver:

  Hej!
  Valet måste vara ens eget och man lever olika med olika prioriteringar i livet. Vi reser mycket för det älskar vi, men vi betalar då extra för miljökompensation och försöker inte förbruka så mycket varor även om det är svårt ibland..
  Vi lever i ett samhälle där konsumtionen av icke-nödvändiga varor upptar anmärkningsvärt mycket tid för oss, tyvärr…

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..