Cancergalan!

Vi är alla drabbade av denna sjukdom på ett eller annat sätt!! Vi drar vårt strå till stacken, snälla gör det ni oxå:))

IMG_1691.JPG

  1. Då vi är drabbade på nära håll är det givet att bidra…blev månadsgivare idag..och att fortsätta köpa “rosa “varor är ju självklart. ..

  2. Underbart när människor som har möjlighet att ge lite större summor faktiskt gör det. Tänk om alla med mycket pengar tänkte likadant. Själv förlorade jag min pappa i cancer när jag var sjutton år. En sorg som aldrig går över. Så för oss är det också självklart att regelbundet stötta cancer forskningen. Ta hand om er, kram!

  3. Jonas skriver:

    skänker redan 50:-/månad per sms, men ringde in ändå så 150:-/månad totalt :)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..