ANNONS

Fix!!!

/

Igår tog vi en röjardag ute. Det ser ju för taskigt ut i trädgården eftersom vi har dränerat, plockat bort stenbumlingar ur trädgården osv… Men denna vecka kommer de från Mälar Turf och lägger ut ny gräsmatta. Det kommer göra en enorm skillnad såklart. Nu är det leråker…
Vi plockade i allafall undan en massa skräp och alla andra pinaler som bara stod och häckade i hörnor ute. Nu ser det i alla fall lite renare ut. Räfsade ur hela växthuset och hängde upp vindruvorna igen.
Slängde på mig mina fina stövlar från Tintin Style och min mountainworks jacka och kände mig fit for fight för en utedag i regnet.

IMG_1597.JPG
d

IMG_1596.JPG
e

IMG_1595.JPG

IMG_1594.JPG

IMG_1604.JPG

IMG_1599.JPG

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00