Fix!!!

Igår tog vi en röjardag ute. Det ser ju för taskigt ut i trädgården eftersom vi har dränerat, plockat bort stenbumlingar ur trädgården osv… Men denna vecka kommer de från Mälar Turf och lägger ut ny gräsmatta. Det kommer göra en enorm skillnad såklart. Nu är det leråker…
Vi plockade i allafall undan en massa skräp och alla andra pinaler som bara stod och häckade i hörnor ute. Nu ser det i alla fall lite renare ut. Räfsade ur hela växthuset och hängde upp vindruvorna igen.
Slängde på mig mina fina stövlar från Tintin Style och min mountainworks jacka och kände mig fit for fight för en utedag i regnet.

IMG_1597.JPG
d

IMG_1596.JPG
e

IMG_1595.JPG

IMG_1594.JPG

IMG_1604.JPG

IMG_1599.JPG

 1. Var på Evita i fredags kväll och den är oslagbar inom musikal/Teater världen, alla i ensamblen är duktiga. Du Charlotte lever dej in så i rollen, jag fick både ståpäls och tårar i ögonen under föreställningen. Du är så proffsig i denna roll.
  Ni som inte bokat..Gör det ni kommer vilja se den igen..

 2. sanna skriver:

  Hej! Hoppas att Evita går bra. De som ska kolla får nog en häftigt upplevelse och du är ju super duktig. Kul att du delar med dig så mycket av ditt liv. Du är en sån inspirationskälla både när det gäller träning och mode. Lycka till med allt kram sanna.

 3. Idag köpte jag och min man biljetter till Evita till första-advent helgen. Vi kommer ner ända från Luleå!!…vi ser fram emot detta jättemycket!

 4. Lena skriver:

  Hej Charlotte!
  Precis kommit hem ifrån Stockholm efter att ha sett dig i Evita.
  Du var magisk, fantastisk, strålande – jag finner inga ord!!!!!
  Visste redan innan att du sjunger jättebra men nu fick jag gåshud.
  Programbladet inköptes och ska nu ramas in på väggen.
  TACK CHARLOTTE!!!!
  Kram Lena

 5. Ett bra tips : Häng druvorna på dragna linor i taket så får du mycket mer druvor o får plats till mycket mer vid sidorna. Spara kärnorna i alla paprikor du köper o så dom i äggkartonger som sen planteras ut i drivbänken framåt maj månad. Lycka till!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..