Firande!

Vi firade Alessio med lite släkt häromdagen…jättemysigt och vi vakade såklart tårta. Alessio ville ha hemmagjord princesstårta och jag måste säga att den blev makalöst god. Vakade bara bottnar som jag delade på tre, vaniljkräm, jordgubbssylt, skivade jordgubbar, grädde och vaniljsocker! Grymt enkelt och sååå gott!!!
Det blev en massa fina presenter och Alessio var överlycklig;) Gullunge som blivit så stor! Älskar dig av hela mitt hjärta..

IMG_1392.JPG

IMG_1391.JPG

IMG_1394.JPG

IMG_1393.JPG

IMG_1395.JPG

IMG_1396.JPG

IMG_1400.JPG

IMG_1408.JPG

IMG_1407.JPG

IMG_1409.JPG

IMG_1412.JPG

IMG_1411.JPG

IMG_1404.JPG

IMG_1410.JPG

IMG_1495.JPG

IMG_1496.JPG

IMG_1494.JPG

IMG_1493.JPG

  1. Var har du hittat Hollister tröjan för barn?? Jag har letat för fullt

  2. Jenny skriver:

    Fyller ni år så nära inpå varandra. Vad kul. De är så fina och söta dina barn.
    Ta hand om er!

  3. Liza skriver:

    Åh, ni ser ut att ha haft ett jättemysigt födelsedagsfirande och vilken glad födelsedagskille! :)

  4. Åhh dom växer så fort…. stora killen med fantastiskt leende! Vad ska det bli av honom tro? Såg att han fått en kokbok. Han verkar intresserad av matlagning KUL!! Min stora skatt han älskar att fixa,laga och servera mat till syrran och hennes kompisar, tycker jag är coolt!!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..