Söndag!

Fick sova någon timme extra imorse …Behövde verkligen det efter en tuff dag med dubbla föreställningar och ett extra jobb på natten. Var trött i rösten och lite orolig för dagens föreställning. Men med någon extra timmes sömn så var jag i morse fit for fight igen;))) Såå skönt!

Adrian är verkligen vår lilla teaterbebis… Nu har han inte bara hookat upp med alla tjejerna i ensemblen på teatern nu har han även blivit bundis med min fantastiskt gulliga påklädare Sigge. Adrian samlar tvätt med honom efter föreställningen, han ska sopa golven och springa runt med ficklampa runt halsen som alla andra scentekniker. Lilla råttan är så rolig;))

Tack för alla fina presenter jag fått den hör helgen… Släkt, vänner och kompisar!! Stort tack.

Idag är det söndag och vi har fått vår fantastiska Ottoleverans, så otroligt smidigt att slippa släpa detta hem från affären och dessutom nyttigt och ekologiskt. Är då nöjd ned detta valet!

IMG_1289.JPG

IMG_1290.JPG

IMG_1303.JPG

IMG_1302.JPG

IMG_1292.JPG

IMG_1293.JPG

IMG_1301.JPG

 1. Så härligt att Adrian kan vara med dig på arbetet och dessutom ha en egen fanclub som sysselsätter honom. Charlotte, var rädd om dig och arbeta så “lagom” du kan.

 2. Jenny skriver:

  Fina presenter.
  Får du inga presenter av dina fans? Någon frågade vart de kunde träffa på dig efter föreställningen.
  Blev de sura för ditt svar?

  Spännande att se plåtningarna!
  Ha det bra.

  1. Jag får ganska ofta presenter och blommor av gulliga fans. Jag träffar allt och alla i den mån jag kan och har möjlighet. Går inte ut i foajen och träffar folk, men man kan alltid maila innan och få hjälp i biljettkassan så lotsar de er rätt till mig om vi avtalat tid. Jag skyndar mig annars hem till barnen och min man så fort jag bara kan efter föreställningarna:))

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..