ANNONS

Söndag!

/

Fick sova någon timme extra imorse …Behövde verkligen det efter en tuff dag med dubbla föreställningar och ett extra jobb på natten. Var trött i rösten och lite orolig för dagens föreställning. Men med någon extra timmes sömn så var jag i morse fit for fight igen;))) Såå skönt!

Adrian är verkligen vår lilla teaterbebis… Nu har han inte bara hookat upp med alla tjejerna i ensemblen på teatern nu har han även blivit bundis med min fantastiskt gulliga påklädare Sigge. Adrian samlar tvätt med honom efter föreställningen, han ska sopa golven och springa runt med ficklampa runt halsen som alla andra scentekniker. Lilla råttan är så rolig;))

Tack för alla fina presenter jag fått den hör helgen… Släkt, vänner och kompisar!! Stort tack.

Idag är det söndag och vi har fått vår fantastiska Ottoleverans, så otroligt smidigt att slippa släpa detta hem från affären och dessutom nyttigt och ekologiskt. Är då nöjd ned detta valet!

IMG_1289.JPG

IMG_1290.JPG

IMG_1303.JPG

IMG_1302.JPG

IMG_1292.JPG

IMG_1293.JPG

IMG_1301.JPG

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00