ANNONS

Dubbel och xtra gig!

/

Igår körde jag dubbla föreställningar på Evita
Och det är slitigt vill jag lova. Den här rollen kräver mer än de flesta huvudroller och “Eva” driver verkligen hela föreställningen med din roll. Det känns i både kropp och röst efter 4 timmar på scenen med fullt pådrag. Adrian håller låda i korridorerna på Göta Lejon,… Provar tjejernas skor, spelar fotboll, kör sitt lilla flygplan.

Har en favoritbild från premiären jag bara måste visa;)) Den hamnade längst ner… Adrian i frack, spanar in Kitty som kör Yoga som uppvärmning….;))

Igår kväll hade jag lovat Gabriel att komma till hans stoooora avslutningsfest på Du kan sjunga Gospel på Annexet i Stockholm. En hel dröööös med glada gospelsångare som sjöng, dansade och partajade!!! Jättekul att komma in och runda av kvällen;)))
Tack för att jag fick vara med på ett hörn.

IMG_1250.JPG

IMG_1254.JPG

IMG_1246.JPG

IMG_1261.JPG

IMG_1271.JPG

IMG_1277.JPG

IMG_1279.JPG

IMG_1285.JPG

IMG_1273.JPG

IMG_0246.JPG

20
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00