Alessio o Evita

Idag åkte jag och Adrian till Alessios skola mitt på dagen,innan mötte vi upp Glass- Larsson från Triumfglass och fick med oss 3 kartonger med favoritglassarna. Sitting Bull, planes och Dumle struten. Alessio fyller 9 idag och ville sedvanligt bjuda kompisarna på glass. Adrian var i himlen eftersom han för första gången fick en egen;))

IMG_1216.JPG

IMG_1217.JPG

IMG_1218.JPG

IMG_1219.JPG

IMG_1202.JPG

Vi har haft trädfällningen hemma i trädgården och det känns skönt att röja lite… Snart ska det läggas jord och ny gräsmatta. Har även tagit in offert på nytt smidestaket. Sååå roligt! Kommer bli jättefint!

Adrian är fortfarande fascinerad över sig själv i spegeln och pussas gärna med sig själv…;))

IMG_1200.JPG

IMG_1201.JPG

IMG_1192.JPG

Efter en föreställning med Evita… Peruken har åkt av, kläderna men “döds-sminkningen” från sista akten sitter kvar… Ser lite sliten och trött ut.. Ha ha!!

IMG_1236.JPG

Fick ett roligt brev till Göta Lejon idag!
Så gulligt;))) Jag blev väldigt glad;)

IMG_1232.JPG

 1. karin skriver:

  Jag vill verkligen inte vara någon viktigpetter eller klaga på Charlotte. Men det här med att bjuda när man fyller år. Och socker. Låt oss säga att i en klass finns det 25 barn och alla vill bjuda på något sött (för, jo, glass är sött, har socker i sig och är dessutom fullproppat av medel av olika slag). Sen har man kanske ett kompiskalas där man bjuder på sött OCH ett släktkalas. Man blir kanske väckt på födelsedagsmorgonen med fika. Man blir dessutom bjuden till andras kalas där det bjuds på sött. Man äter utöver det fredagsmys och lördagsgodis (jo, jag läste att just Charlottes barn har godisförbud) Många barn dricker sötade drycker till vardags och fikar till höger och vänster. Det blir ganska mycket socker till slut. Därför tycker jag att skolan ska vara en sockerfri zon. Man KAN äta socker men jag tror att alldeles för många får i sig alldeles för mycket. Tål att tänkas på? För övrigt, you go Charlotte, du är en toppenmamma!

 2. Charlotte; jag tror att det tolkades som att du ville att presenten bara skulle lämnas till biljettkassan, inte att personen skulle bli lotsad till dig. ;)

 3. Vilket trist svar till kvinnan här ovan som vill ge dig en gåva efter föreställningen. Blev förvånad, det var inte likt dig. Jag skulle nog avstå från att ge gåvan om jag vore henne :-)

  1. Ha ha… Jaha? Vad menar du att jag skulle svara som passade dig? Att jag springer gärna själv ut i publiken och letar upp henne?
   Jag träffar folk efter varje föreställning men det måste gå via biljettkassan så hon kan bli inlotsad. Vad det så konstigt?

 4. Anna skriver:

  Ville bara tacka så vansinnigt mycket för en fantastisk föreställning i torsdags!
  Din tolkning är helt fängslande och du gör henne så bra, vi till och med grät i slutet när Evita är helt knäckt över sin situation. London-klass Charlotte!!!!

  Ni som ännu inte har bokat biljetter men överväger, do it, det här är en maffig föreställning, med en riktigt bra ensemble och den manliga huvudrollen, Che, är så jävelbra och sexig att man hade kunnat se föreställningen tio gånger om =o)

  Well done till hela Evita-teamet!!!

  1. Åh vad roligt att läsa. Stort tack. Roligt att läsa att ni blev berörda av vår tolkning… Kram

 5. Haha så söt och rolig han är den lille Adrian. Väldigt gulligt att du fick frimärkena, så speciell present.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..