Lyxigt!!

Äntligen lite nya produkter…. Åh vad roligt!!! Jag har bara beställt mina absoluta favoritprodukter och även köpt lite roligt åt Anders. Lägger upp i nästa inlägg. Så lyxigt med ny krämer….:))

Här kan ni hitta dem…

Aesop

Resurrection Aromatique Hand Balm

Primrose Facial Cleasning Masque

Geranium Leaf Body Balm

Molton Brown

 Rhubarb & Rose Hand Lotion

Rhubarb & Rose Handwash

 

IMG_9870.JPG

IMG_9866.JPG

IMG_9867.JPG

  1. Hej!

    Jag köpte 2 st Lernberger/Stafsing-produkter (en inpackning för torrt hår samt en som ska hjälpa upp lockigheten i håret) från apoteket, där jag bor (de var på halva priset, för de skulle utgå ur sortimentet)…jag hade ingen aning om att apoteket ens sålde dessa produkter, men det kändes lyxigt för mig!!

    Hoppas premiären på Evita går bra imorgon!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..